Η Ντόρτμουντ δίνει βασικό επιθετικό της στην Γιουνάιτεντ αντί 30εκατ. ή τον Σάντσο

12:46 8/12/2023 - Πηγή: Contra

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντόνιελ Μάλεν έχει εκδηλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της BILD, Κρίστιαν Φαλκ, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει μπει και το όνομα του Τζέιντον Σάντσο.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρει πως αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στους ιθύνοντες

της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να συζητήσουν για την υπόθεση του Μάλεν.

Ο Τεν Χαχ θέλει να φέρει τον παίκτη στο Μάντσεστερ, με την Ντόρτμουντ όμως να είναι ξεκάθαρη ως προς τις απαιτήσεις της και να βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Τζέιντον Σάντσο.

Συγκεκριμένα, οι Βεστφαλοί ζητούν 30.000.000 ευρώ για την πώληση του Μάλεν ή την ανταλλαγή του με τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ, Τζέιντον Σάντσο.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τις προθέσεις της αναφορικά με τις απαιτήσεις των Βεστφαλών αλλά φέρεται πως βρήκε έναν τρόπο για να ξεφορτωθεί μία και καλή τον Σάντσο, καθώς οι σχέσεις του με τον Τεν Χαχ εξακολουθούν να βρίσκονται στη χειρότερη φάση τους.

Θυμίζουμε πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έβγαλαν από τα ταμεία τους για να κάνουν δικό τους τον Σάντσο από την Ντόρτμουντ το ποσό των 85.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία: Ραγδαίες εξελίξεις στην Ομοσπονδία της Σελεσάο, τι γίνεται με Αντσελότι

Μπαρτσελόνα: Η "τρέλη" απάντηση των μπλαουγκράνα στην κρούση της Μπάγερν για Αραούχο

Ο Νάγκελσμαν πήγε στο γήπεδο με την σύντροφό του και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

Keywords
Τυχαία Θέματα