Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ "χρησιμοποιεί" τον Μπερνάρντο για να κάνει το κόλπο γκρόσο με άσο της Παρί

12:42 25/9/2023 - Πηγή: Contra

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει τρελάνει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί, ο οποίος μάλιστα ηγήθηκε των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από τη θριαμβευτική νίκη επί της Μαρσέιγ για την Ligue 1.

Για τον 17χρονο χαφ ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα αρκετές ομάδες με το RMC SPORT

μάλιστα να αναφέρει πως μία εξ αυτών είναι και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τον Μπερνάρντο Σίλβα προκειμένου να κλείσει το deal.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος χαφ παρά το γεγονός πως βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από την Σίτι τελικά υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο στο οποίο όμως υπάρχει ρήτρα αποχώρησής του ύψους 58.000.000 ευρώ που τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κελαϊφί προσπάθησε να φέρει τον Μπερνάρντο στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι χωρίς όμως επιτυχία αλλά μοιάζει δεδομένο πως μετά τη ρήτρα που μπήκε στο νέο του συμβόλαιο θα ξαναγίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πάντως, ο Ζαϊρέ Εμερί δεν είναι το μόνο wonderkid άλλης ευρωπαϊκής ομάδας που τσεκάρει η Σίτι καθώς κάτι ανάλογο έγινε και με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Λαμίνε Γιαμάλ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

Σύμμαχος της Σίτι στην προσπαθεία της να κάνει δικό της τον ταλαντούχο μέσο της Παρί είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι του 2025 και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για ανανέωσή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Έρευνα του Χάρβαρντ έφερε στο προσκήνιο πικάντικες λεπτομέρειες του σίριαλ της ανανέωσης Σαλάχ

Τσέλσι: Χαμός στους μπλε, ο άνθρωπος δίπλα στον Μπέλι πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε εξηγήσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έχει προβληματιστεί με τον Ονανά και έχει κυκλώσει ήδη τον αντικαταστάτη του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ, Μπερνάρντο, Παρί,mantsester siti, pep, bernarnto, pari