Λίβερπουλ: Έρευνα του Χάρβαρντ έφερε στο προσκήνιο πικάντικες λεπτομέρειες του σίριαλ της ανανέωσης Σαλάχ

12:09 25/9/2023 - Πηγή: Contra

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 υπέγραψε ο Μοχάμεντ Σαλάχ με την Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, όμως για να επιτευχθεί το σπουδαίο deal μόνο ομαλά δεν κύλησαν όλα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν σκληρές και χρειάστηκαν αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία κάτι που αποκαλύπτει και έρευνα που έφερε στη δημοσιότητα το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Όπως

αναφέρει σε δημοσίευμα της η DailyMail, το κορυφαίο πανεπιστήμιο ασχολήθηκε στα πλαίσια ενός πρότζεκτ με το ζήτημα του συμβολαίου του Σαλάχ φέρνοντας μάλιστα στο φως της δημοσιότητας και ορισμένες πικάντικες, άγνωστες στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, φέρεται πως το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν τεράστιο, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, με τον Αιγύπτιο να μην είναι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των κόκκινων και να εκμυστηρεύεται στον μάνατζερ του πως θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά νιώθει πως δεν τον σέβονται.

Τελικά, έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις το deal έκλεισε και ο Σαλάχ θα βάζει στα ταμεία του μέχρι το 2025 περίπου 460.000 ευρώ την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έφτασε στα γραφεία της Λίβερπουλ πρόταση που αγγίζει τα 200.000.000 ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ η οποία όμως απορρίφθηκε άμεσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Χαμός στους μπλε, ο άνθρωπος δίπλα στον Μπέλι πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε εξηγήσεις

Ασύλληπτη Νιούκαστλ: Πέτυχε 8αρα και κατέγραψε μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League

Ξεσάλωσε ο Κακά! Έγινε ένα με τους οπαδούς της μεγάλης του αγάπης μετά την κατάκτηση της κούπας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Έρευνα, Χάρβαρντ, Σαλάχ,liverpoul, erevna, charvarnt, salach