Ίντερ: Ο Τζέκο φεύγει από το Μιλάνο και στα 37 του έχει στα χέρια του τεράστιες προτάσεις

08:57 14/6/2023 - Πηγή: Contra

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του 4ου Champions League στην ιστορία της έφτασε η Ίντερ καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι νερατζούρι καλούνται πλέον να ασχοληθούν με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι "εξασφαλισμένοι" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τις περιπτώσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Έντιν Τζέκο να ξεχωρίζουν.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει πως περνάει καλά στο Μιλάνο

και θέλει να παραμείνει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά πρέπει να τα βρει πρώτα με την Τσέλσι η οποία έχει τα δικαιώματά του, ενώ παράλληλα φέρεται πως είχε και ραντεβού με εκπροσώπους της Αλ Χιλάλ στο Παρίσι.

Η περίπτωση του Τζέκο είναι πιο ξεκάθαρη καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τις δύο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Βόσνιο επιθετικό να έχει όμως στα χέρια του αρκετές προτάσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, τόσο η Φενερμπαχτσέ όσο και κάποιες ομάδες από τη Σαουδική Αραβία πολιορκούν τον ποδοσφαιριστή και θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάτι πιο επίσημο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Τι σκοπεύει να κάνει μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Η οργισμένη απάντησή του στα social media

Λίβερπουλ: Ανοιχτό του Βαλβέρδε, στα ύψη οι απαιτήσεις του Πέρεθ

Keywords
Τυχαία Θέματα