Παρί: Τι σκοπεύει να κάνει μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Εμπαπέ

08:30 14/6/2023 - Πηγή: Contra

Τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά νερά "τάραξε" η δημοσιοποίηση της επιστολής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της ρήτρας ανανέωσης του συμβολαίου καθώς θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα από τον ίδιο τον Γάλλο, η επιστολή αυτή γράφτηκε λίγο μετά την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου σταρ

και στάλθηκε αμέσως στο διοικητικό συμβούλιο της Παρί.

Ο Εμπαπέ λίγες ώρες αφού διέρρευσε η επιστολή, ξέσπασε κατά πάντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως θέλει να παραμείνει στην Παρί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά μετά θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η δημόσια τοποθέτηση του Εμπαπέ δεν άλλαξε τις προθέσεις της Παρί, η οποία και εξακολουθεί να του κάνει δύο αντιπροτάσεις.

Η πρώτη είναι να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του με διαφορετικούς όρους και η δεύτερη να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει άμεσα, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί πάντως να μην είναι εύκολος διαπραγματευτής και να ζητά ποσό άνω των 180.000.000 για να πει το πολυπόθητο "ναι".

Θυμίζουμε πως μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Εμπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά στο κόλπο, με τα νέα δεδομένα, έχουν μπει και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Η οργισμένη απάντησή του στα social media

Λίβερπουλ: Ανοιχτό του Βαλβέρδε, στα ύψη οι απαιτήσεις του Πέρεθ

Εμπαπέ: Ο Γάλλος σταρ ξεκαθάρισε τα πάντα για την περιβόητη επιστολή

Keywords
Τυχαία Θέματα