Η Παρί πλησίασε τον Εμπαπέ για νέο συμβόλαιο, αλλά το μπόνους της Ρεάλ είναι τεράστιο

11:42 2/8/2023 - Πηγή: Contra

Νέα διάσταση στο θέμα Κιλιάν Εμπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς να υποστηρίζει πως οι Καταριανοί πλησίασαν τον Γάλλο σούπερ σταρ για νέο συμβόλαιο. Σε αυτή την προσέγγιση η ΠΣΖ φέρεται να πλησίασε την πλευρά του Εμπαπέ με την προοπτική να συμφωνήσουν και τη δέσμευση πως το καλοκαίρι

θα τον αφήσουν να φύγει με πώληση.

Ο αρχηγός της Γαλλίας, σύμφωνα πάντα με τον Τζέικομπς, απέρριψε αυτή την προοπτική γεγονός που εντείνει τις σκέψεις της Παρί πως ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει κρυφά με την Ρεάλ Μαδρίτης και το επόμενο καλοκαίρι θα μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα ως ελεύθερος. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που ΠΣΖ σκέφτεται να προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος των Μαδριλένων με... όπλο τις εικασίες για κρυφή συμφωνιών των δύο πλευρών σε περίοδο που Εμπαπέ απαγορεύεται να συμφωνεί με άλλη ομάδα.

Πάμε και στο οικονομικό κομμάτι εκεί που φημολογείται πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Κιλιάν να του δώσει 160.000.000 ευρώ με την υπογραφή. Το ποσό είναι γιγάντιο και "βολεύει" τον Εμπαπέ αφού θα μπει εξολοκλήρου στον τραπεζικό του λογαριασμό, χωρίς να χρειαστεί να μοιραστεί κάτι στην Παρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα