Γιουλ: «Να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ταβάρες»

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» της Ευρώπης τόνισε πως ο Ταβάρες μπορεί να αποσυρθεί στην ισπανική ομάδα και συμπλήρωσε πως οι «μερένχες» δύσκολα θα βρουν σέντερ σαν και αυτόν. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θέλει να κατακτήσει το όγδοο μετάλλιο με τους «φούριας ρόχας».

Αρχικά, ο Ταβάρες δήλωσε στην εφημερίδα «As» για τον Ταβάρες: «Είμαι της άποψης πως ο Ταβάρες μπορεί να αποσυρθεί από τη Ρεάλ όποτε θέλει. Δεν είμαι αθλητικός διευθυντής, ούτε ο Έντι. Αυτή είναι δική του

δουλειά, αλλά δεν υπάρχει άλλος σέντερ στην Ευρώπη σαν και αυτόν, κατά τη γνώμη μου. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή και είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της ομάδας. Ας ελπίσουμε πως θα ανανεώσει άλλα 10 ή 15 χρόνια και να μείνει μια ζωή στη Μαδρίτη για να σηματοδοτήσει μία εποχή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εθνική Ισπανίας: «Έρχομαι πάντα με μεγάλο κίνητρο. Πέρυσι ήθελα πολύ να παίξω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά ένας πρόωρος τραυματισμός δε μου το επέτρεψε. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα και να καταφέρω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορούμε να βάζουμε στόχους, θα το πάμε σιγά-σιγά και θα εκμεταλλευτούμε τους αγώνες προετοιμασίας για να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να μπούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο να περάσουμε κάποια στάδιο και ύστερα να ονειρευτείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα