Η Λίβερπουλ θα δώσει χρήματα και στη Σίτι για τον αντι-Σαλάχ, αν ο Αιγύπτιος αποχωρήσει

14:59 16/10/2023 - Πηγή: Contra

Στην άκρη μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει αφήσει την υπόθεση του Μοχάμεντ Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει και να καταθέσει νέα πρόταση στη Λίβερπουλ για την αγορά του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε περίπτωση που οι "Κόκκινοι" πειστούν να πουν το "ναι" στην πώληση του Αιγύπτιου, κάτι που για να γίνει θα πρέπει η πρόταση που θα λάβουν να ξεπεράσει τα 200.000.000 ευρώ, τότε ο Κλοπ έχει βρει ήδη τον διάδοχό του στο πρόσωπο άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος για τον Λερουά Σανέ, ο οποίος σύμφωνα με την Mirror είναι ο εκλεκτός του Γερμανού τεχνικού και υπάρχει η πρόθεση να δοθεί για την περίπτωσή του ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ, ποσό που θα αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει δώσει η ομάδα για την αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Σανέ με την Μπάγερν Μονάχου λήγει το καλοκαίρι του 2025 και προς το παρόν δεν έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Από ενδεχόμενο deal, χρήματα θα βάλει στα ταμεία της και η Μάντσεστερ Σίτι καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

Διαβάστε Περισσότερα

Με τόσα χρήματα πουλάει η Ατλέτικο τον Φέλιξ, ποια η αντιπρόταση της Μπαρτσελόνα

Ο Αντσελότι έχει υπογράψει εδώ και μήνες με την Βραζιλία αλλά εξακολουθεί να λέει "παραμύθια"

Ο Τοργκάν Αζάρ έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Εντέν μετά τα σενάρια για επιστροφή από άλλο πόστο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Σίτι, -Σαλάχ, Αιγύπτιος,liverpoul, siti, -salach, aigyptios