Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που έκαναν την Λίβερπουλ να απορρίψει την διαστημική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για Σαλάχ

08:26 25/8/2023 - Πηγή: Contra

Διαστημική πρόταση για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ κατέθεσε η Αλ Ιτιχάντ ταράζοντας τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου λίγο πριν από τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει στον Σαλάχ ένα ποσό κοντά στα 180.000.000 ευρώ ετησίως ενώ δίνει στη Λίβερπουλ άλλα 130.000.000 ευρώ προκειμένου να την πείσει να πει το "ναι"¨για την πώληση του Αιγύπτιου.

Από την αρχή όμως τόσο ο Κλοπ όσο και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ήταν ξεκάθαροι. Ο Σαλάχ

δεν είναι προς πώληση. Οι λόγοι αυτής της απόλυτης στάσης των "κόκκινων" είναι δύο και δείχνουν την πολιτική των "κόκκινων".

Ο πρώτος είναι ότι η Λίβερπουλ προκειμένου να πείσει τον Σαλάχ να ανανεώσει το συμβόλαιό του χάλασε τις οικονομικές ισορροπίες εντός της ομάδας. Ο Αιγύπτιος επιθετικός εισπράττει σχεδόν 20.000.000 ευρώ ετησίως, ποσό πολύ μεγαλύτερο απ' αυτό που λαμβάνουν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δείγμα του πόσο σημαντικός θεωρείται.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως ο Μο είναι σχεδόν αναντικατάστατος. Πλην ίσως του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος με μεγάλη ευκολία αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, δεν υπάρχει κάνεις άλλος που να μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Σαλάχ.

Η περίπτωση Εμπαπέ δεν εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας λόγω των οικονομικών απαιτήσεων τόσο του ίδιου όσο και της Παρί οπότε ο Σαλάχ είναι... αναντικατάστατος.

Θυμίζουμε πως ο Αιγύπτιος σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "κόκκινους" μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμφωνία Βλαχοδήμου με Γιουνάιτεντ, το ποσό που πρέπει να πάρει η Μπενφίκα

Ο Αντσελότι έστειλε σαφές μήνυμα εν όψει των τελευταίων ημερών των μεταγραφών

Το απίστευτο σχόλιο του Τόνι Κρόος στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τη μεταγραφή του Βέιγκα στην Σαουδική Αραβία

Keywords
Τυχαία Θέματα