Our Mission: Ο παλμός του MundoBasket 2023 χτυπάει στην έδρα του SPORT24

12:59 24/8/2023 - Πηγή: Contra

Η δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24 πιστή όπως πάντα στα ραντεβού κορυφής δεν γινόταν να λείψει από τη μεγάλη γιορτή, από το τουρνουά που θα κρίνει τον καλύτερο στον κόσμο.

Οι αδιαμφισβήτητες δυνάμεις του παγκοσμίου μπάσκετ με top παίκτες στα ρόστερ τους έχουν ήδη συγκεντρωθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονήσια. Μαζί και οι απεσταλμένοι του SPORT24.

Οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Χάρης Σταύρου βρίσκονται στην Μανίλα από εκεί όπου θα καταγράφουν και θα μεταφέρουν τα πάντα για την Εθνική μας ομάδα κι όχι μόνο.

Η κάμερα και τα μικρόφωνα του SPORT24 με τον Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο στο τεχνικό κομμάτι θα... φέρουν την Μανίλα στην Αθήνα. Εκπομπές, συνεντεύξεις, αναλύσεις και σχόλια θα κάνουν αναγνώστες και τηλεθεατές να ζήσουν με τον πλέον διαδραστικό τρόπο την εμπειρία μιας ακόμη μεγάλης αποστολής στην κυριολεξία από την άλλη άκρη του κόσμου.

Φυσικά, και το team στην Ελλάδα έχει φροντίσει να οργανώσει το καλύτερο lead in στις αναμετρήσεις με το MundoBasket Morning Show από τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Βασιλική Καραμούζα, όπως επίσης pre και post game εκπομπή για τα ματς της Εθνικής.

Και κάθε μέρα στις 19:00 η εκπομπή Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο, θα κάνει τον απολογισμό των αγώνων της Εθνικής ομάδας και θα δίνει τον παλμό των εξελίξεων. Στο στούντιο θα βρίσκονται οι Βασίλης Σκουντής, Γιάννης Φιλέρης και Αλέξανδρος Τρίγκας.

Από τις 25 Αυγούστου που αρχίζει η διοργάνωση έως και τις 10 Σεπτεμβρίου δεν θα χαθεί στιγμή από τo αυτό το παγκόσμιο μπασκετικό γεγονός.

Όλα έτοιμα! To SPORT24 με την αποστολή στις Φιλιππίνες ακολουθεί την Εθνική Ελλάδος στο δρόμο προς την κορυφή του κόσμου.

Our Mission με την υπογραφή του SPORT24.

Keywords
Τυχαία Θέματα