Το LTE Apple Watch Series 3 δουλεύει μόνο στη χώρα που το αγοράσατε

13:20 17/9/2017 - Πηγή: Xblog

Με το λανσάρισμα του Apple Watch Series 3 με LTE, η Apple κατάφερε επιτέλους να φτιάξει ένα πραγματικά ασύρματο smartwatch. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φεύγετε από το σπίτι σας χωρίς το iPhone,

και να εξακολουθείτε να έχετε σύνδεση για κλήσεις ή για streaming μουσικής από το Apple Music. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει ένα σοβαρό μειονέκτημα.

Σύμφωνα με το MacRumors, ένας από τους αναγνώστες του μίλησε με υπάλληλο της Apple ο οποίος του αποκάλυψε ότι η cellular έκδοση του Apple Watch Series 3 δουλεύει μόνο στη χώρα που το αγόρασε ο χρήστης. Δηλαδή άμα το πάρετε από την Γερμανία και έρθετε στην Ελλάδα, θα εξακολουθεί να δουλεύει σε συνεργασία με το iPhone σας (όπως τα υπόλοιπα Watch), όμως δεν θα μπορεί να συνδεθεί στα τοπικά δίκτυα για κλήσεις ή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αυτό δημιουργεί τρία προβλήματα: α) δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για κλήσεις όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, β) δεν θα μπορέσετε να το αγοράσετε από το εξωτερικό σε περίπτωση που δεν έρθει επίσημα στην Ελλάδα η cellular έκδοση, και γ) τα καταστήματα που φέρνουν παραεισαγωγές και τα πουλάνε φθηνότερα δεν θα μπορούν να το πουλήσουν ή θα το πουλάνε ενημερώνοντας τον πελάτη για αυτό το πρόβλημα.

Η cellular έκδοση του Apple Watch Series 3 θα κυκλοφορήσει μόνο στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία, και μόνο σε επιλεγμένους παρόχους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έρθει στην Ελλάδα.

Συντάκτης: Μαρία Ανέμου

Keywords
Τυχαία Θέματα