Τι τρέχει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και γνωστό κύπριο manager;

Ο έρωτας φαίνεται να «χτύπησε» για ακόμη μια φορά την πόρτα της Νατάσας Θεοδωρίδου και μάλιστα στην Κύπρο.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναρωτηθεί γιατί η τραγουδίστρια κάνει τόσο συχνές και πολύ ήμερες επισκέψεις στη Μεγαλόνησο. Αρχικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε εκεί για εμφανίσεις όμως μετά το τέλος τους, εκείνη παρέμεινε στο νησί και κάθε φορά που μπορούσε το επισκεπτόταν.

Μετά το δημοσίευμα που ήθελε την τραγουδίστρια σε τρυφερά τετ α τετ με μελαχρινό άντρα, στη Λευκωσία, οι φωτογράφοι

την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα μέχρι να ανακαλύψουν ποιος έχει «κερδίσει» τη Νατάσα.

Πρόκειται, λοιπόν, για τον Κύπριο Λευτέρη Καρύδη ο οποίος είναι event manager της εταιρίας IMH. Όσοι μάλιστα έχουν δει τους δυο τους μαζί, κάνουν λόγο για μια σχέση όχι και τόσο φιλική.

Βέβαια, οι δυο τους προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν ήπιους τόνους και να μην γίνονται στόχος δημοσιευμάτων. Μετά τις φωτογραφίες του onlycy.com, οι δυο τους αν και εθεάθησαν ξανά μαζί προσπαθούν να μην κάθονται δίπλα δίπλα για να αποφύγουν τις κοινές φωτογραφίες.

Παρακάτω θα δείτε την τραγουδίστρια να ερμηνεύει με πάθος τις μεγάλες της επιτυχίες (στις Νότες όπου πήγε να ακούσει το Σταύρο Κωνσταντίνου) και το manager να κάθεται απέναντί της και να την απολαμβάνει.

Νατάσα και Λευτέρης βρέθηκαν τόσο την περασμένη Παρασκευή στις Νότες στην Λεμεσό, όσο και το περασμένο Σάββατο στο Monte Caputo στην εμφάνιση της Πάολας, επίσης όμως καθόντουσαν απέναντι.

Δείτε φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από τις βραδιές της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Λευτέρη Καρύδη στην Κύπρο

{youtube}IE6fn_9h5q0{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα