Το girlie-boheme look της Αλεξάνδρας

Λιτό, απέριττο και σωστό!

Η Αλεξάνδρα είναι 24 ετών και είναι δικηγόρος. Με υπερηφάνια μας δηλώνει πως το εν λόγω outfit αποτελείται απο κομμάτια που προέρχονται απ' όλη την Ευρώπη.

Η άποψη του Queen.gr

Ο καύσωνας καλά κρατεί παρά τα μπουρίνια, και οι υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της μέρας προστάζουν χαλαρές εμφανίσεις και nude μακιγιάζ ή καθόλου(!) όπως πολύ σωστά πράττει η Αλεξάνδρα και στις δύο περιπτώσεις. Άνετη και απλή, διατηρώντας

το στυλ της το οποίο στη προκειμένη περίπτωση θα χαρακτηρίζαμε girlie-bohemian. Ένα αμάνικο μίνι φλοράλ φόρεμα με abstract print σε τρίχρωμη βάση την κρατά μέσα στη μόδα, με ανάλαφρο στυλ και την απαιτούμενη θηλυκότητα. Πολύ σωστή επιλογή οι δίχρωμες espantrillies με πλατφόρμα από raffia, που δένουν με το φόρεμα, δίνοντας μία ναυτική νότα και φωτίζουν το σύνολό της. Η δερμάτινη τσάντα πασπαρτού, είναι ένα κλασικό must have που εμείς θεωρούμε απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα μιας και πολλές φορές θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες χειμώνα-καλοκαίρι.

Όσο για τα κοκκάλινα γυαλιά της δίνουν μία σοφιστικέ πινελιά ενώ λατρέψαμε τα μωβ στρογγυλά κλιπαριστά σκουλαρίκια της. Μπορεί αυτό το streetstyle να μην έχει τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και statement κομμάτια που θα σε καθηλώσουν- είναι όμως πέρα για πέρα σωστό, απλό και πάνω απ' όλα ανεπιτήδευτο. Μερικές φορές, less is more.

Keywords
Τυχαία Θέματα