Συγκλονιστική ιστορία! Γιώργος Καπουτζίδης: Το παιδί που του άλλαξε την ζωή!

Η ιστορία του 11χρονου Προκόπη άγγιξε τον Γιώργο Καπουτζίδη!


Η μοίρα έπαιξε σκληρό παιχνίδι στον μικρό Προκόπη, αφού η ζωή του εξαρτιόταν κυριολεκτικά από τη δωρεά κάποιου ανώνυμου προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών- αποδεικνύει πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι. Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Καπουτζίδη που εκπλήρωσε το όνειρο του μικρού Προκόπη. Το όνειρό του σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS, ήταν να δει τον ηθοποιό από κοντά!

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του δεν το έβαζε κάτω και χάριζε απλόχερα

το γέλιο σε όλους. Οι γονείς του είναι συνεχώς φυσικά στο πλευρό του γιου τους, και καρδιοχτυπούν νύχτα μέρα για το μόσχευμα. Η κρισιμότητα της κατάστασής του άκρως ανησυχητική για την οικογένειά του, καθώς ο μικρός έπασχε από μια σπάνιας μορφής ασθένεια για τη θεραπεία της οποίας χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση.

Ο πιτσιρικάς λοιπόν μια μέρα ζήτησε από τους γονείς του να δει τον Καπουτζίδη:
«Μαμά θα ήθελα να δω από κοντά τον Καπουτζίδη». Η οικογένεια απευθύνθηκε στο «Κάνε μια ευχή», και κατ' επέκταση στο λεγόμενο «Make A Wish Foundation».

Ένα από εκείνα τα δύσκολα πρωινά που ο Προκόπης βρισκόταν εν αναμονή κάποιου νέου για το μόσχευμα, η πόρτα του δωματίου του ανοίγει και εμφανίζεται ο ηθοποιός με μία μεγάλη ανθοδέσμη!
Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν περιορίστηκε σε αυτή την επίσκεψη και μόνο. Σχεδόν κάθε μέρα βρισκόταν στο προσκεφάλι του μικρού δίνοντάς του κουράγιο στο μεγάλο αγώνα που έδινε. Ακόμα και σήμερα είναι δίπλα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτή την υπόθεση. Την έχω καλά κλεισμένη μέσα στην καρδιά μου. Το μόνο που θέλω να ζητήσω δημοσίως είναι όσοι μπορούν να κάνουν δωρεά μυελού των οστών» είπε χαρακτηριστικά στην «NEWS"

Keywords
Αναζητήσεις
μεταμοσχευση μαλλιων καμπουτζιδης
Τυχαία Θέματα