Χρήστος Σπανός: «Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου»

Θεωρεί πως ήταν μικρός για να γίνει πατέρας στα 28 του χρόνια ο Χρήστος Σπανός;

«Αν μ ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου» τόνισε στο ΟΚ και συνέχισε αναφορικά με το αν ο έρωτάς του με την σύζυγό του ήταν κεραυνοβόλος: «Ναι. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσεις τις σπουδές της ως μαέστρος

και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου-αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι-δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Τι διέκρινε στην Μελίνα που τον έκανε να θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της; «Δεν μπορείς να εξηγήσεις τον έρωτα. Απλά τον νιώθεις. Όσο ήμασταν μαζί και τη ζούσα στην καθημερινότητά της, μου άρεσε που ήταν ειλικρινής και προσγειωμένο άτομο. Η Μελίνα δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και ήταν πάντα ο εαυτός της, παρόλο που στην αρχή τουλάχιστον μιας σχέσης φροντίζουμε να δείξουμε στον άλλον μόνο τα θετικά χαρακτηριστικά. Έχει απίστευτο χιούμορ, παιδεία και ευγένεια, στοιχεία που εμένα με ελκύουν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι περνώντας τα χρόνια, ένιωθα τα συναισθήματά μου για εκείνη να μεγαλώνουν. Θυμάμαι στον τρίτο χρόνο της σχέσης μας αποφάσισα να πάμε διακοπές στην Σίφνο. Ύστερα από μια υπέροχη βραδιά που είχαμε περάσει γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και της είπα: “Θέλω να γίνεις η μητέρα του παιδιού μου”. Αντί να της κάνω πρόταση γάμου, της είπα πως θέλω να κάνουμε μαζί ένα παιδί». «Δεν της έκανα πρόταση γάμου με την κλασσική έννοια του όρου, που δίνεις στην αγαπημένη σου μονόπετρο και την ρωτάς “θες να με παντρευτείς;”. Και οι δύο ήμασταν κατά του γάμου και το κάναμε όταν πια είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να αποκτήσουμε παιδί, γιατί θα διευκόλυνε κάποια διαδικαστικά ζητήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα