Ρένα Δούρου: «Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι ο Αλέξης θα σας γ@@@ τις γυναίκες»

Η Ρένα Δούρου μίλησε για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη που έγινε στο "πρωινό Ant1"!

 

«Πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα το δει κανείς, μοιάζει απίστευτο κι όμως η σειρά γεγονότων με το νερό να πετάγεται και τις γροθιές, είναι πραγματική. Οι συμμετέχοντες διαφωνούν. Διαφωνούν σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις. Στο κέντρο ένας άνδρας προφανώς είναι ο ρυθμιστής της συζήτησης, παρότι δείχνει να μην έχει τον έλεγχο

των όσων διαδραματίζονται. Οι πανελίστες μιλούν ο ένας πάνω στον άλλο, σα να σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα κι όσο πιο δυνατά μιλήσουν τόσο πιο αληθινά είναι αυτά που λένε. Μια ξανθιά γυναίκα λέει κάτι που ξεκάθαρα εξοργίζει τον νεαρό με τα κοντά μαλλιά στην άλλη πλευρά. Ο νεαρός πιάνει το ποτήρι του με το νερό, σηκώνεται όρθιος και πετάει το περιεχόμενό του στο πρόσωπο της ξανθιάς κοπέλας. Μια μεγαλύτερη γυναίκα με σκούρα μαλλιά σηκώνεται από την καρέκλα της και χτυπά τον άνδρα με την εφημερίδα της. Εκείνος στρέφεται προς το μέρος της και τη χτυπά βίαια. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα κινείται, πόσο άγρια χτυπάει. Μετά πέφτει κενό»... Κάπως έτσι περιγράφει το πολύ γνώριμο σε εμάς τηλεοπτικό ενσταντανέ με την βίαιη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη πριν λίγους μήνες στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το περιοδικό GQ σε ρεπορτάζ του με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας».

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Κρις Χιθ το θυμάται έστω και ετεροχρονισμένα και το συνδέει με όσα χαρακτηριστικά λέει ότι συμβαίνουν «όταν η κοινωνία αρχίζει να καταρρέει».

Στο δεκασέλιδο αφιέρωμά του το περιοδικό προσπαθεί να σκιαγραφήσει την «Ελλάδα της οικονομικής κρίσης» αναδεικνύοντας το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το σκοπό αυτό συνομιλεί με μία από τις πρωταγωνίστριες του τηλεοπτικού επεισοδίου, την Ρένα Δούρου. «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας», δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχεται η πρόεδρος του κόμματος από τα ελληνικά media.

Και δηλώνει για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη: «το γ@μ@μ@ν@ σημείο των πέντε δευτερολέπτων για ημέρες συνεχίστηκε να προβάλλεται στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τύπος έριξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε ακόμα και στο Τόκιο».

Η Δούρου λέει ότι ο Κασιδιάρης «δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίζει μια γυναίκα. Μη ξεχνάτε ότι οι νέο-ναζιστικές οργανώσεις θεωρούν ότι οι γυναίκες πρέπει (μόνο) να είναι μητέρες. Το πρόβλημά του είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα