Σαμαράς: Να πετύχουμε ανάπτυξη, να αλλάξει η ψυχολογία

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, συνάντησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις μετά την συνεδρίαση του Eurogroup.«Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και χαλάρωση, είναι ώρα για σκληρή δουλειά» επεσήμανε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου. «Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του Eurogroup. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και για χαλάρωση. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά για να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, για

να υπάρξει ανάπτυξη. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά, για να δικαιώσουμε τις θυσίες του ελληνικού» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την σύντομη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας .

«Στο χέρι μας είναι να βγούμε από την κρίση. Με πρώτο εχθρό την ανεργία και πρώτο αναγκαίο σύμμαχο την ρευστότητα για να πετύχουμε την ανάπτυξη… για να αλλάξει η ψυχολογία. Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Πήραμε μια ανάσα» είπε ο Κάρολος Παπούλιας και συνέχισε λέγοντας πως «είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε. Πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, τραβούν τα βάρη και πιστεύω ότι θα το πετύχετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα