Μίνως Θεοχάρης: Η σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Από το πρώτο live φάνηκε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε μια αδυναμία στον Μίνω Θεοχάρη και ήταν ιδιαίτερα φιλική απέναντι του. Είναι φίλοι;

«Με τη Ζέτα υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια, γνωριζόμαστε λόγω της δουλειάς και του χώρου. Δεν έχει τύχει ποτέ να συνεργαστούμε, όμως έχουμε κάνει παρέα μαζί και με άλλους συναδέλφους. Την εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, ενώ την έχω δει αρκετές φορές και στο θέατρο.

Η Ζέτα όμως δεν έχει ταλέντο μόνο ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Είναι τηλεοπτικό πρόσωπο και είναι πολύ ικανή και στην παρουσίαση» τόνισε στο Hello.
-Ποια είναι η σχέση σας με τη μουσική;
«Για μένα ή μουσική και το τραγούδι, ιδιαίτερα, είναι η πιο άμεση μορφή Τέχνης. Το τραγούδι βγαίνει από την ψυχή μας και μόνο έτσι πρέπει να μεταφέρεται. Ακούω και μελετάω πάρα πολύ διάφορες μουσικές μόνος μου στο σπίτι, όχι όμως για να βγάλω δίσκο, αλλά για δική μου εσωτερική κατανάλωση. Επίσης, μου αρέσει πολύ το μουσικό θέατρο, άλλωστε αυτό είναι το αντικείμενο των σπουδών μου αλλά και αυτό με το οποίο έχω ασχοληθεί περισσότερο επαγγελματικά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα