Επώνυμοι που βίωσαν το θαύμα!

Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης είναι σήμερα!

Η Κοίμηση της Θεοτόκου προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια πιστούς στα μοναστήρια και στις εκκλησίες που είναι αφιερωμένες στην Παναγία, με γνωστότερες τη Μεγαλόχαρη στην Τήνο, την Εκατονταπυλιανή στην Πάρο και τη Σουμελά στη Βόρεια Ελλάδα. Τα θαύματα της Θεοτόκου πολλά. Όχι μόνο για τα εκατομμύρια πιστών στον πλανήτη, αλλά και για αρκετούς επωνύμους, που έχουν μιλήσει κατά καιρούς για αυτή

τους την προσωπική εμπειρία.

Ο Νίκος Κουρκούλης έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Ήταν ένα καρκίνωμα στη κεφαλή του παγκρέατος. Δύσκολη περίπτωση. Πήγα στο Άγιο Όρος, Μεγάλη εβδομάδα. Μέσα στο καράβι συναντήθηκα τυχαία με το γιατρό που θα με χειρουργούσε στην Αμερική. Κάποιοι θα μπορούσαν να το πουν σύμπτωση, εγώ όμως δεν πιστεύω σε τέτοιους είδους συμπτώσεις... Έμεινα στη σκήτη μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα για τον τρίτο κύκλο εξετάσεων, ήταν πεντακάθαρες. Μου είπαν ότι πρόκειται για μία περίπτωση αυτοϊασης, αλλά εγώ ξέρω μόνο τι πραγματικά συνέβη».

Η Ειρήνη Μερκούρη πέρασε πριν από μερικούς μήνες μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία. «Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωσή μου να το λέω. Μέτα το χειρουργείο όταν γύρισα στο δωμάτιό μου, με πήρε ο ύπνος. Ήρθε τότε ο Άγιος Δαβίδ και με ξύπνησε, με ταρακούνησε πραγματικά. Έπειτα από αυτό πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και η Τζέσυ Παπουτσή βίωσε το θαύμα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η δε Άντζελα Δημητρίου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Όλγα. Η ίδια είπε: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν σοβαρή. Φοβόμουν μην χάσω το παιδί μου. Τελικά παρουσιάστηκε η παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει».

Ο Αντώνης Βαρδής πριν από χρόνια πέρασε και αυτός ένα πρόβλημα υγείας. Όπως ανέφερε στο παρελθόν σε συνέντευξή του, έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ και όταν ξεπέρασε το πρόβλημα έχτισε ένα εκκλησάκι στο οποίο πηγαίνει συχνά και προσεύχεται.

Ο δε Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του δήλωσε πώς σώθηκε τρεις φορές στη ζωή του από σοβαρά τροχαία ατυχήματα. «Μέχρι σήμερα έχω σωθεί τρεις φορές από θαύμα σε τρία μεγάλα ατυχήματα» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Μανώλης Κονταρός ανήμερα της γιορτής του είχε ένα σοβαρό τροχαίο. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει, ο τραγουδιστής έχοντας δύναμη και πίστη στον θεό τα κατάφερε. 'Ένα χρόνο μετά το ατύχημα, έχτισε ένα εκκλησάκι στην αυλή του σπιτιού του στην Κρήτη, όπου προσεύχεται για το θαύμα που βίωσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα