ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ : Η ευαίσθητη πλευρά μιας ροκ κυρίας

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ροκ και δεν το κρύβει. Ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Mamacita on Fire”, ως blogger της δικής της ροκ στήλης, αλλά και με το γενικότερο στιλ και τον τρόπο ζωής της.

Ως γυναίκα όμως, η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και το δηλώνει ευθαρσώς.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

είναι ροκ και δεν το κρύβει. Ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Mamacita on Fire”, ως blogger της δικής της ροκ στήλης, αλλά και με το γενικότερο στιλ και τον τρόπο ζωής της.

Ως γυναίκα όμως, η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και το δηλώνει ευθαρσώς.

“Στο ερωτικό κομμάτι είμαι ευαίσθητη. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους πολύ εύκολα. Αν κάποιος μου πει στο δρόμο ότι είδε κάτι πολύ παράξενο στο δρόμο, έναν τυραννόσαυρο, ας πούμε, θα του απαντήσω: ‘Αλήθεια; Που είναι να πάω κι εγώ να τον δω;’. Θέλω να πω ότι δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω αυτό που μου λες και πολλές φορές αυτό με έχει βάλει σε μπελάδες” αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η Πηνελόπη δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει φτάσει στον πάτο στα ερωτικά της και περιγράφει πως είναι όταν βιώνει μια τέτοια κατάσταση.

“Αν έχω πληγωθεί πολύ, κλείνομαι στον εαυτό μου για μεγάλο διάστημα. Δεν θα κάνω κάτι που να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση, δεν θα φωνάξω, δεν θα τσακωθώ. Απλώς αποχωρώ και δεν με βλέπει ποτέ ξανά”.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα