Ελένη Μενεγάκη-Σμαράγδα Καρύδη: Συνεννόηση… ΤΕΝΟΡΟΣ!

Δύσκολη η επικοινωνία σήμερα της Ελένης Μενεγάκη και της Σμαράγδας Καρύδη.

Οι δύο γυναίκες όσο κι αν προσπαθούσαν να συνεννοηθούν κάπου στη... «μετάφραση» χανόντουσαν. Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η παρουσιάστρια ρώτησε την καλεσμένη της πώς αποφάσισε να συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ όπως τα «Chicago».

«Όταν με πήρε ο Σταμάτης Φασουλής να δουλέψαμε πέταξα από τη χαρά μου γιατί ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του και πεθαίνω και για αυτό το έργο. Όταν μου το είπε λοιπόν, επειδή

δεν θυμόμουν τι τραγούδια λέει η Ροξ του είπα να πάρει τηλέφωνο το δάσκαλό μου τον Αλέξη Πρύφτη που είναι και διευθυντής στη ζωντανή ορχήστρα στην παράσταση και να τον ρωτήσει αν μπορώ», απάντησε η ηθοποιός και εκεί άρχισαν όλα!

Το όνομα του Αλέξη Πρύφτη έφερε στην Ελένη Μενεγάκη μνήμες από το παρελθόν και ξαφνικά το θέμα της εκπομπής έγινε ο δάσκαλος μουσικής της Σμαράγδας Καρύδη.

«Ο Αλέξης Πρύφτης είναι ποιας ηλικίας;», ρωτάει η Ελένη. «Τι σε νοιάζει;», απαντά η ηθοποιός, «γιατί είχαμε κι εμείς εδώ έναν Αλέξανδρο Πρύφτη», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Τότε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο γιατί εκείνος ήταν ρεπόρτερ και την στιγμή που όλα δείχνουν να τελειώνουν πετάγεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας και λέει πως εκτός από ρεπόρτερ ο εν λόγω κύριος είναι και τενόρος. Και η ιστορία... συνεχίζεται! Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα