Βρέθηκαν θαμμένα παιχνίδια του μικρού Μπεν;

Κατέρρευσε η μητέρα όταν έμαθε ότι υπάρχουν πια χειροπιαστά στοιχεία που οδηγούν τις έρευνες για την εξιχνίαση της εξαφάνισης του παιδιού της στο χειρότερο σενάριο: τον φριχτό θάνατο. 21 χρόνια πίστευε ότι το παιδί το είχαν απαγάγει από την Κω και ζούσε κάπου.

Βρετανικά media επιβεβαιώνουν τα πιο εφιαλτικά σενάρια στην σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίντχαμ από την Κω, το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991. Η ειδική ομάδα επιστημόνων και αστυνομικών που

σκανάρει το υπέδαφος στην περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε το παιδί εντόπισε θαμμένα παιχνίδια που κατά πάσα πιθανότατα τα είχε εκείνη τη μέρα μαζί του. Το 3D μηχάνημα της βρετανικής αστυνομίας συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν θαμμένα ανθρώπινα οστά του μικρού που θα κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης, 21 χρόνια μετά.

Το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων εντόπισε κομμάτια που ανήκαν στα αυτοκινητάκια τα οποία κρατούσε ο 18 μηνών τότε Μπεν όταν απομακρύνθηκε από τους παπούδες του. Οι έρευνες στην περιοχή ξεκίνησαν ξανά έπειτα από τόσα χρόνια λόγω μιας κατάθεσης χειριστή χωματουργικού μηχανήματος ο οποίος δήλωσε πως την ημέρα και ώρα που χάθηκαν τα ίχνη του μικρού Μπεν εκείνος ξεφόρτωνε χώματα και μπάζα στο διπλανό χωράφι.

«Αποκλείεται να είναι θαμμένο το παιδί μου εκεί κάτω. Το παιδί μου το έχουν απαγάγει. Ζει!» φώναξε η μητέρα, Κέρι Νίτχαμ. μόλις βρέθηκε στον τόπο των ανασκαφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα