Το Putan Club της Lydia Lunch στήνεται στο Passport

Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για την Lydia Lunch, πιστεύω… Έχει έρθει τόσες φορές στα μέρη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Όπως περιμένεις από μία τόσο σημαντική και πάντα συνεπή καλλιτέχνη, όπως είναι η Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια, συγγραφέας, ποιήτρια και performer.

H Lydia Lunch επιστρέφει την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στη χώρα μας, φέρνοντας στο Passport στον Πειραιά

το νέο της έργο, το Putan Club, μαζί με τους συνδημιουργούς και συνεργάτες της, τους Γάλλους Vincent Fortemps και François R. Cambuzat και την Ιταλίδα Gianna Greco .

Όπως αναφέρει και το σημείωμα του project στο επίσημο website, “Το Putan Club, μια οντότητα της καλλιτεχνικής αντίστασης διακριτικά εικονοκλαστική, σύνθετα οπλισμένη, με έντονη αλληλεπίδραση μεταξύ ζωγραφικής, γραφικών τεχνών και αποφασιστικών μουσικών σχολίων, είναι ένα project που στήθηκε από το Θέατρο Garonne και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Σταδίων της Τουλούζης, το Μάρτιο του 2012.”

“Δεν είναι διασκέδαση, ούτε ανάγνωση ή μια απλή συναυλία: είναι ένας βιασμός, μια έκρηξη, ένα καρδιοχτύπι, στην απρέπεια και στην απίστευτη ομορφιά του. Είναι η ποίηση που αφορά άμεσα στη ζωή, χωρίς υφολογικά τεχνάσματα και λείανση των αιχμών, μια σύζευξη της βίας, της υπερβολής, της θρησκείας, της πολιτικής, από το σεξ στα ναρκωτικά, μέχρι το θάνατο. Μοιραία, ανελέητα και εξαιρετικά. Μια ειλικρινής εμπειρία της εξαιρετικής αγριότητας και της άγριας αγάπης.”

Ό,τι και να είναι το Putan Club, το αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον, όπως κάθε έργο της πάντα δραστήριας Lydia Lunch.

Την βραδιά θα ανοίξει ο The Boy.

Τα εισιτήριο προπωλούνται προς 15 ευρώ στα PUBLICFlocafe (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) – Δισκοπωλείο Dark Side Records (Εμμ. Μπενάκη 57, Εξάρχεια) – Δισκοπωλείο Dark Cell Records (Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια) και on line στο www.viva.gr. Την βραδιά της συναυλίας τα εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο του Passport προς 19 ευρώ.

Ας ακούσουμε κάποια δείγματα από το Putan Club

Keywords
Τυχαία Θέματα