Το Plisskën Festival επιστρέφει και το 2014

Το αγαπημένο μας φιλόδοξο φεστιβάλ δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει και το 2014 με την τέταρτη πλέον διοργάνωση. Κυκλοφορούν early bird tickets, αλλά και έρχονται και νέα showcases με την επιστροφή του King Khan & The Shrines να δεσπόζει στην ατζέντα μας πλέον!

Όπως έγινε γνωστό και επίσημα πια το Plisskën Festival 2014 θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουνίου

και όπως υπόσχεται η ομάδα των διοργανωτών, θα επανέλθει “με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και δυναμικά line-up της έως τώρα πορείας του”. Από την πλευρά μας να ελπίσουμε ότι το κοινό θα στηρίξει ακόμα περισσότερο το Plisskën, ύστερα από μία χρονιά που κέρδισε το βραβείο Commended Greener Festival Award 2013 που το κατοχυρώνει ως ένα από τα πιο “πράσινα” φεστιβάλ παγκοσμίως – διάκριση που απονέμεται πρώτη φορά σε Ελληνική διοργάνωση – ενώ ήταν υποψήφιο στις κατηγορίες Best Small και Βest Indoor Festival των European Festival Awards. Μην ξεχνάμε κιόλας και την ιδιαίτερα τιμητική αναφορά στη λίστα με τα καλύτερα φεστιβάλ του καλοκαιριού για το 2013 από το Pitchfork.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, το Plisskën «ανταμείβει» τους πιστούς του φίλους με την κυκλοφορία την ερχόμενη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 10:00 των πρώτων 150 early bird διήμερων εισιτηρίων στην τιμή των 30 ευρώ, ενώ πληροφορίες σχετικά με την τον χώρο και τα πρώτα ονόματα του lineup θα ανακοινωθούν στις 11 Ιανουαρίου του 2014. Αν κρίνουμε από την ανταπόκριση που είχε η κυκλοφορία των early bird εισιτηρίων πέρσι, να είστε σίγουροι ότι θα εξαντληθούν μέσα σε πολύ λίγη ώρα, οπότε αν ενδιαφέρεστε, μην ξεχαστείτε.

Η προπώληση των διήμερων εισιτηρίων για το Plisskën Festival 2014 διαμορφώνεται ως εξής:

Τα πρώτα 150 εισιτήρια διατίθενται στην ειδική τιμή των 30 ευρώ.
Από 17 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 10 Ιανουαρίου 2014 | 2-day pass: 40 ευρώ
Από 11 Ιανουαρίου 2014 μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2014 | 2-day pass: 45 ευρώ
Από 11 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι την έναρξη του φεστιβάλ | 2 day pass: 50 ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μέσω του www.viva.gr/tickets/festival/plissken-2014

Πληροφορίες για τα μονοήμερα εισιτήρια θα ανακοινωθούν με την οριστική παρουσίαση του προγράμματος.

Παράλληλα συνεχίζονται τα Plisskën Festival showcases.

Αρχή, όπως είναι γνωστό, με την εμφάνιση των Blouse, την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Six D.O.G.S..

Στη συνέχεια αναμένουμε την επιστροφή του Drums of Death στις 26 Δεκεμβρίου στο ΤΩΡΑ Κ44.

Τέλος, και αυτή ήταν η είδηση που πραγματικά περιμέναμε, έχουμε και την επιστροφή του τιτανοτεράστιου King Khan and The Shrines μαζί με τους Wall of Death στις 15 Μαρτίου. Περισσότερα για όλα αυτά αργότερα βέβαια…

Περισσότερες πληροφορίες στο ανανεωμένο επίσημο website του φεστιβαλ www.plisskenfestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα