Νίκος Μουτσινάς: Τα αυστηρά σχόλια από την Αφροδίτη Γραμμέλη!

20:46 12/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η πένα της αυστηρή, αλλά τα σχόλιά της τις περισσότερες φορές είναι επί της ουσίας. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία «καταπιάστηκε» στη στήλη της, αυτή τη φορά, με τον Νίκο Μουτσινά και την παρουσία του στην βραδινή εκπομπή του στον Alpha, Νικ ο’κλοκ.

«Ιδιαιτέρως πρωτότυπη φυσικά η επιθυμία του κ. Νίκου Μουτσινά να καταργηθεί η τηλεκριτική στην οποία επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και η απαίτησή του να μην υφίσταται
ως επάγγελμα. Σίγουρα θα ήταν βολικό για πολλούς και ειδικά για τον ίδιο, μόνο που τα τσιτάτα του - φευ! - περί απώλειας εργασιακών θέσεων λόγω απερισκεψίας των κριτικών, όπως ισχυρίστηκε, επιστρέφουν σαν μπούμερανγκ εντός ολίγων λεπτών με τους ισχυρισμούς του» γράφει χαρακτηριστικά η γνωστή τηλεκριτικός και συμπληρώνει με καυστικό τρόπο:

«Ειδικά μάλιστα για έναν παρουσιαστή που ο ίδιος κρίνει την εμφάνισή του στην εκπομπή του εξαιρετική και επιμένει δίχως επιχειρήματα να κατηγορεί όσους τον κριτικάρουν. Εν κατακλείδι, όπως έχει αποδειχθεί, το λάθος της ελληνικής τηλεόρασης να γίνει προσωποκεντρική συνιστά μία από τις μεγαλύτερες αιτίες του ναυαγίου της. Αν το κέντρο βάρους μετατεθεί στις ομάδες, στις ιδέες και στο περιεχόμενο, όλα θα είναι πολύ καλύτερα και φυσικά πιο αξιοκρατικά.»

Αυτή είναι η δεύτερη κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη προς τον παρουσιαστή. Λέτε τελικά να της απαντήσει με τον δικό του… πιπεράτο τρόπο;
Keywords
Τυχαία Θέματα