Οι psych Χιλιανοί The Holydrug Couple τον Οκτώβρη στην Αθήνα

14:08 21/4/2013 - Πηγή: Mixtape

Λιγότερο από ένα μήνα πριν από την φετινή διοργάνωση του Plisskën Festival, η διοργανώτρια ομάδα ήδη σκαρώνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε στο facebook, το Plisskën ανακοίνωσε μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία για τον ερχόμενο Οκτώβρη. Καλεσμένοι αυτή τη φορά, το psych ντουέτο από την όλο και πιο αναγνωρισμένη underground σκηνή της Χιλής,

οι The Holydrug Couple, μέλη του ρόστερ της περίφημης Sacred Bones, οι οποίοι θα εμφανιστούν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S..

Οι The Holydrug Couple αποτελούνται από τους Ives Sepúlveda και Manuel Parra, με τον πρώτο να είναι επίσης η κινητήρια δύναμη πίσω από τους πάρα πολύ καλούς Föllakzoid. Στις αρχές της φετινή χρονιάς κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους “Noctuary“ ενώ το 2011 είχαν κυκλοφορήσει και ένα EP, όλα πάντα στην Sacred Bones, ενώ η χρονιά τους φέτος περιλαμβάνει και μία εμφάνιση στο περίφημο Austin Psych Fest.

Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία τους στην Αθήνα, ας δούμε δύο video αλλά και ας ακούσουμε την διασκευή τους στο κλασικό “ “Je t’aime… Moi Non Plus” που συμπεριλαμβάνεται στην νέα συλλογή της Sacred Bones, “Todo Muere vol. 3” , η οποία κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο της Record Store Day.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.


Keywords
Τυχαία Θέματα