Rotting Christ και Kvelertak μαζί με τους Slayer και Down και εγένετο Heavy By The Sea Festival

00:33 19/4/2013 - Πηγή: Mixtape

Μπορεί το line up του φετινού EJEKT να παραμένει… επτασφράγιστο μυστικό, και να μην βγάζουμε πληροφορία από τους ανθρώπους της Detox, όμως η διοργανώτρια εταιρία κατάφερε να συγκεντρώσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα line ups των τελευταίων ετών όσον αφορά τον σκληρό ήχο, σε μία νέα διοργώνωση που ακούει στο όνομα “Heavy By The Sea

Festival“.

Την 1η Ιουλίου λοιπόν, στον πολύ καλό και δοκιμασμένο πια χώρο στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, μαζί με τους Slayer και Down που είχαν ανακοινωθεί ήδη, θα εμφανιστούν και δύο ακόμα επίσης σημαντικά συγκροτήματα.

Για τους Rotting Christ, οι συστάσεις περιττεύουν. Το ελληνικό συγκρότημα με την μεγαλύτερη και σπουδαιότερη καριέρα σε διεθνές επίπεδο θα παρουσιάσει στην Αθήνα για πρώτη φορά το νέο τους album “Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού” που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα.

Το line up συμπληρώνουν οι Νορβηγοί Kvelertak, οι οποίοι επιστρέφουν στην Αθήνα μετά την πρώτη τους εμφάνιση πέρσι το καλοκαίρι, ανοίγοντας για τους Megadeth.

Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη προς 30 ευρώ (τα πρώτα 2000 εισιτήρια) και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public.
Την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν 40 Ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού.

Video: Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού

Click here to view the embedded video.

Video: Kvelertak – Bruane Brenn

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα