Οι Wonky Doll and The Echo παρουσιάζουν το ντεμπούτο album τους

10:35 1/10/2012 - Πηγή: Mixtape

Μας χάρισαν ένα από τα πιο όμορφα (εγχώρια και μή) ντεμπούτα της φετινής χρονιάς και τώρα ήρθε η ώρα να μας το παρουσιάσουν και ζωντανά. Ο λόγος για τους Wonky Doll and the Echo τους οποίους θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Six D.o.g.s. για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κυκλοφορία του πρώτου τους album ‘Pleasant Thoughts’.

Το Αθηναϊκό New Wave/Post-Punk κουαρτέτο δημιουργήθηκε στα μέσα του 2010 και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί ως ένα από τα

καλύτερα νέα ανερχόμενα σχήματα της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής. Αιτία αυτού οι εξαιρετικές εμφανίσεις τους, και ειδικά αυτές ως support στις τελευταίες συναυλίες των Clan of Xymox και The Frozen Autumn στην χώρα μας, που επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο αξιόλογες μπάντες που έχουν βγεί στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία χρόνια.

Το ‘Pleasant Thoughts’, το οποίο βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων από τις αρχές του Σεπτέμβρη, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου (300 κόπιες) από την Geheimnis Records και μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα καταστήματα, είτε μέσω παραγγελίας κατευθείαν από την εταιρία. Σύντομα θα διαβάσετε και την γνώμη μας για το album αφού το έχουμε στα χέρια μας.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή μέσω της προσωπικής σελίδας της μπάντας στο bandcamp.

Οι πόρτες ανοίγους στις 21:30 και η είσοδος είναι δωρεάν. Το live θα συνοδευτεί από dj set από τον Σπύρο Παγιατάκη (Best Radio 92.6)

Ακούστε παρακάτω 4 από τα τραγούδια που περιέχονται στο “Pleasant Thoughts“.

Keywords
Τυχαία Θέματα