Ο Brad Pitt παίρνει σύνταξη

Μια που από πολλούς εξακολουθεί να θεωρείται ο ομορφότερος άνδρας του κόσμου θεωρήσαμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε πως ο Brad Pitt, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο πλαίσιο της προώθησης της καινούργιας του ταινίας Moneyball, δήλωσε πως επιθυμεί να πάψει να ασχολείται με τη δουλειά του μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Κάτι που του αρέσει η παραγωγή και το να δίνει ευκαιρία σε ιδέες που χωρίς αυτόν θα κατέληγαν στον κάλαθο των αχρήστων, κάτι που η φαμίλια του τον χρειάζεται και εκείνος θέλει να περνάει

χρόνο μαζί με τα παιδιά του και κάτι που από τότε που έγινε πατέρας σκέφτεται όλο και πιο επισταμένα τους ρόλους που θα αποφασίσει/ δεχθεί να υποδυθεί κουράστηκε φαίνεται ο Brad.

Η αλήθεια είναι πως σε τρία χρόνια θα είναι, πλέον, 50 ετών. Αν ζούσε στην προ μνημονίου και κρίσης Ελλάδα θα θεωρείτο ήδη γερόλυκος ως εργαζόμενος στο δημόσιο, για παράδειγμα. Οπότε δεν είναι και για να τον κατηγορεί κανείς που σκέφτεται να αφήσει παράμερα την υποκριτική.

Στην τελευταία του ταινία, πάντως, με τίτλο Moneyball υποδύεται έναν manager του baseball -δηλαδή έναν all american hero.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα