Xmas Just Gazing Night At AlphaBetaLamda w/ Luca C (IT), Felizol And The Boy live, Lillis Bros

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βραδιά διοργανώνουν αυτή την Παρασκευή οι πάντα πολυάσχολοι Lilis Bros σε συνεργασία με τους Amateur Boyz, στο φρέσκο χώρο του AlphaBetaLamda.

Οι Lilis Bros κάτω από την ετικέτα της Just Gazing Records πλέον, προσκαλούν τον Ιταλό παραγωγό Luca C ο οποίος δείχνει να έρχεται στην Αθήνα στην καλύτερή του στιγμή λαμβάνοντας

credits από αρκετά labels του χώρου.

Μαζί του θα εμφανιστούν και το δίδυμο των Felizol And The Boy οι οποίοι αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του ep τους Mother,  μέσα από την Just Gazing.

Τέλος, οι Lilis Bros θα επιμεληθούν το άνοιγμα και κλείσιμο της βραδιάς με το νέο, emo disco house ήχο τους που δείχνει να τους εκφράζει αυτόν τον καιρό.

Με την είσοδο σας στο site της Just Gazing (εδώ) μπορείτε να συμμετάσχετε και στον σχετικό διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το επίσημο δελτίο τύπου της βραδιάς:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ @ ALPHABETALAMDA (Λεμπέση 15)
Luca C. (It, Hot Creations / Crosstown Rebels)
Felizol & The Boy Live (Jgr,Ntrop)
Lilis Brothers (Jgr)

Η Just Gazing Records σε συνεργασία με τους Αmateur Boyz (στα πλαίσια των AlphaBetaLamda βραδιών) παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο party της με εκλεκτό dj καλεσμένο τον Ιταλό Luca C και live τους Felizol + The Βoy που θα αποτελέσουν και την 4η κυκλοφορία της ετικέτας.

Πρόκειται για το 2ο μεγάλο party που διοργανώνει η Just Gazing μετά το μαζικό καλοκαιρινό event στην ταράτσα του Athens Park και είναι η πρώτη μετάκλιση dj ονόματος από το εξωτερικό για τους Lilis Bros την τελευταία διετία.

Ο Luca C, δημιουργός του φετινού Ιbiza hit “Different Morals” πλασσάρεται άνετα στην δεκάδα των νέων παραγωγών που ξεχώρισαν μέσα στο 2011 με τα σημαντικότερα labels της χρονιάς (βλ. η Hot Creations του Jamie Jones και η Crosstown Rebels του Damian Lazarus) να έχουν εξασφαλίσει ήδη μερικά από τα καινούρια του κομμάτια για το 2012.

Παράλληλα, τρέχει και το cosmic disco project του Luca C & Brigante που κυκλοφoρεί αυτές τις μέρες στην Southern Fried με το single “On A Star” να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στις playlists του Radio 1. Σε επίπεδο djing ο Luca C (πλέον μόνιμος κάτοικος του Λονδίνου) έκανε πρόσφατα ένα από τα καλύτερα κατά γενική ομολογία balaeric podcasts για το Resident Advisor αλλά οι ήχοι που θα φέρει μαζί του στην Αθήνα δεν είναι άλλοι απο αυτούς που του εξασφάλισαν το καλοκαίρι dj residencies σε μερικά από τα καλύτερα clubs της Ibiza και μπορείτε να τους ακούσετε στο ακόλουθο soundcloud link : http://soundcloud.com/lucacazal/luca-c-august-mix

Λίγο πριν το Luca C, στην σκηνή του ΛΑΜΔΑ θα βρίσκεται το νέο δισκογραφικό απόκτημα της Just Gazing. O προπομπός του album που ετοιμάζουν οι Felizol & The Boy θα κυκλοφρήσει σε limited πορτοκαλί δωδεκάιντσο και θα έχει τον τίτλο Mother ep. H νέα διστραμμένη dance pop προσέγγιση του Αθηναικού διδύμου, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και την υποστήριξη Ευρωπαικών promo agencies και ένα album που θ

Keywords
Τυχαία Θέματα