Video: Tyler, The Creator – ‘B**** S*** D*** (feat. Jasper & Taco)’

Πέρα από τα υπερθετικά σχόλια για τον φρέσκο αέρα που φέρνουν στο hip-hop ο Tyler, The Creator και τα υπόλοιπα μέλη της κολλεκτίβας Odd Future / OFWGKTA,  έχουν λάβει και ουκ ολίγο αρνητικό feedback τόσο για την γενικότερη αισθητική τους όσο και για τον καθόλου κεκαλυμένο μισογυνισμό και ομοφοβία που εκφράζουν στιχουργικά.

Φαντάζομαι όμως ότι εναπόκειται στις αντοχές και στην αισθητική του καθενός να τα εκλάβει ολα αυτά ως κλασική horrorcore προσέγγιση πρόκλησης  (στην οποία,

εδώ που τα λέμε, οι Odd Future δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε καν οι πιο ακραίοι… βλ.επίσης  Geto Boys, Necro, Gravediggaz, Eminem, κλπ) δηλαδή ως fun ή ως πραγματικό πρόβλημα.

Το άρτι αφιχθέν συνοδευτικό βίντεο για το ‘Bitch Suck Dick’ (τι τίτλος, ε;) από το Goblin με την συμμετοχή των Taco και Jasper Dolphin πάντως σίγουρα δεν θα καταλάγιασει τα αρνητικά σχόλια με την σαφώς αμφιβόλου αισθητικής εικονογραφία του που εμπνέεται από την σύγχρονη τηλεόραση και πάντα υπό το πρίσμα του ιδιαίτερου χιούμορ του δημιούργου του (μα…. Baywolf???!!!).  Πατάτε το play παρακάτω με δική σας ευθύνη… SWAG.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα