Το ραντεβού με τη Zooey αναβάλλεται ως το Νοέμβριο

Και εκεί που η νέα σειρά «The New Girl» με τη Zooey Deschanel να υποδέχεται μια τηλεοπτική εκδοχή της Zooey μας έκανε να την αγαπήσουμε λιγάκι πιο πολύ το κανάλι Fox που την προβάλλει αποφάσισε -μετά από τρία μόλις επεισόδια- να την αναβάλει μέχρι το Νοέμβριο.

Κι αυτό

για να αφήσει το χρονικό περιθώριο στο reality-talent-show The X Factor να επιμηκυνθεί και αντί για 90 λεπτά να φτάσει τις δύο ώρες. Το ότι το αναβάλλει αντί να το τελειώνει γρήγορα γρήγορα είναι μάλλον καλό σημάδι πως η σειρά με τη Zooey και το παρεάκι της από Νοέμβριο και μετά θα έχει λαμπρό μέλλον στο κανάλι.

Από την άλλη, μια που τα επεισόδια γυρίζονται αυτή τη στιγμή και δεν είναι ήδη έτοιμα στο ψυγείο να περιμένουν να προβληθούν, η επιτυχία της σειράς στα τρία, μόλις, επεισόδια που έχουν προβληθεί μαζί με το χρονικό περιθώριο που αφήνει η αναβολή του επόμενου (1η Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο) δίνει την ευκαιρία στο κανάλι να περιμαζέψει κάποιον φανταχτερό guest star αν τους το επιτρέπει το budget. Για να δούμε τι εκπλήξεις μας κρύβει το νέο κορίτσι, λοιπόν.

The New Girl First Look Trailer:

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα