Video -Πάγκαλος στο CNN: «Οι Έλληνες δεν είμαστε τεμπέληδες»!

08:36 12/10/2011 - Πηγή: TVNea
Οι Έλληνες δεν είμαστε τεμπέληδες» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο CNN, που τόνισε ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέρος της ευρωζώνης.«Πρέπει να ζήσουμε μαζί και να συμβιώσουμε μαζί» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ.
Επίσης, ο κ. Πάγκαλος εμφανίστηκε
αισιόδοξος για την εκταμίευση της έκτης δόσης, ύψους 8 δισ. ευρώ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πιο ενεργές πρωτοβουλίες σε συγκεκριμένους τομείς, όπως τη φοροδιαφυγή και τη μείωση του δημόσιου τομέα.
Αναφορικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην κοινή γνώμη για την πολιτική της κυβέρνησης ο κ. Πάγκαλος υπογράμμισε: «Έχουμε προβλήματα, γιατί λαμβάνουμε πολύ
 σοβαρά μέτρα. Αλλά ελέγχουμε την κατάσταση».
«Δεν ζητούμε επιπλέον βοήθεια ή επιπλέον δάνεια. Κανείς ποτέ δεν μας έδωσε βοήθεια, είναι κάτι που δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω. Απλά λαμβάνουμε δάνεια. Που πρόκειται να αποπληρώσουμε», απάντησε, ερωτηθείς για το εάν η χώρα μας θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι δεν εισπράττει ρατσισμό από τους άλλους ευρωπαίους. «Ρατσιστές είναι αυτοί που έχουν γράψει ή πει δημοσίως ότι οι Νοτιοευρωπαίοι είναι τεμπέληδες, επειδή το κλίμα είναι καλό και θέλουν να κάθονται στον ήλιο, σπαταλώντας τα χρήματα του Βορειοευρωπαίου. Αυτό δεν είναι ορθό».
Στα πλαίσια αυτά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι δεν αισθάνεται πικρία για τα ανθελληνικά δημοσιεύματα. «Ηλίθιοι υπάρχουν σε κάθε χώρα. Υπάρχουν και στη χώρα μου και παντού. Και ρατσιστές υπάρχουν παντού»  newscode.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα
Video -Πάγκαλος, CNN «Οι Έλληνες, »,Video -pagkalos, CNN «oi ellines, »