The Comics Roast #5 Εβδομάδα 20/11/11


Catch-up μετά από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τα comics του μήνα. Κλασσικά, rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι της εβδομάδας από όλες τις εταιρίες comics στο τραπέζι, και όποιος αντέξει.   
 
TONIGHT’S CAST
@manolis – θάβει ταινίες στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

- gkoultouroblog
@georgethebeast – έκανε σεξ - βαρεμένα ημερολόγια
@dimitrisdx – έκρυψε την σαμπρέλα από τον Μανώλη - the original DimitrisDX
@Hell_b0y – στο μπλογκ του δεν έχει 0 και underscore - Hell is a Land Without Comic Books
@amatyultar - Νταρκ Τάυλερ, ποιος είναι αυτός; - amatynews


Σταθεροί στο ραντεβού μας με 4 αναλυτικές κριτικές comics και 17(!) γρήγορες ματιές στους υπόλοιπους τίτλους της εβδομάδας.

Tους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε να τους βρείτε στα ελληνικά καταστήματα comics (Jemma Καλλιθέα-Πειραιά, Solaris, Tilt και Relax Your Soul Comics στο κέντρο, Comicsworld στον Κορυδαλλό, Dojo στο Μαρούσι, Star στην Αγία Παρασκευή, Metropolis και Comics Cave στην Θεσσαλονίκη) αλλά και να τους αγοράσετε και διαβάσετε online στους υπολογιστές, τα iphone και τα ipad σας μέσα από τον επίσημο διανομέα digital comics ‘Comixology’.

ΠΑΜΕ!

OUR LOVE IS REAL #1

@dimitrisdx
Χα! Από πού να ξεκινήσεις και πού να σταματήσεις. Σε 25 σελίδες έχουμε ανθρώπους που κάνουν σεξ με ζώα, με φυτά, με… κρυστάλλους (!), πόλεμο μεταξύ τους και όλα αυτά να ανατρέπονται με στυλ και να κλείνουν την ιστορία με twist της τελευταίας σελίδας. Είναι τόσο καλό που θα το ήθελα σε ongoing.

Δηλαδή, δατ όκγουορντ μόμεντ που η σκύλα σου καταλαβαίνει ότι σκέφτεσαι άλλη. Άβολο. 8/10

@Hell_b0y
Είχε μια πλάκα αλλά μέχρι εκεί. Σαν να διάβαζα κάποιο από τα Future Shocks στο 2000AD. 6/10

@georgethebeast
Είχε την πλάκα του και έβαζε και το ερώτημα αν κάνει να ερωτεύεσαι τον εχθρό.Ναι μιλάει για ένα κούλο μέλλον που μάλλον πια μπορείς να κάνεις σεξ ακόμα και με κρύσταλλα…8/10

@amatyultar
Εμ… δεν έχω τί να γράψω βασικά. Τελείως κουλό, τουλάχιστον ήταν ενδιαφέρον μπορείς να πεις. 6/10

@manolis
Μόλις ξεπεράσεις το πρώτο επίπεδο, που είναι όλο αυτό το εύκολα σοκαριστικό “ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΚΥΛΙ!” υπάρχει μια αρκετά συγκινησιάρικη ερωτική και συναισθηματική ιστορία και ένα όμορφο μήνυμα για τις ανθρώπινες ελευθερίες. σνιφ σνιφ. 8/10

Συνολικό: 7,2/10

UNCANNY X-MEN #1

@dimitrisdx
Ακριβώς δύο εβδομάδες μετά το τέλος του Uncanny X-Men, το… Uncanny X-Men επιστρέφει με ένα ακόμη άθλιο εξώφυλλο αλλά με υποσχόμενο δημιουργικό team, τον συνήθως ενδιαφέροντα Kieron Gillen στο σενάριο (όπως και στο προηγούμενο volume), τον πάντα αξιόπιστο Carlos Pacheco στο σκίτσο και τον πάντα απειλητικό “κακό” στο προσκήνιο, τον Mr. Sinister.

Χωρίς να γίνονται πολλά στο τεύχος, πέρα από μία μεγάλη μάχη ουσιαστικά που θα οδηγήσει στο cliffhanger του τεύχους, ο Gillen μας εισάγει στο status quo της Utopia, παρουσιάζει τους βασικούς του χαρακτήρες, διαχωρίζοντά

Keywords
Τυχαία Θέματα