Stone Roses : The 3rd Coming!

Μετά από χρόνια φημολογίας, τελικά συμβαίνει. Ian Brown, John Squire, Mani και Reni ξανά μαζί και οι Stone Roses και επίσημα πια επιστρέφουν!

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Soho Hotel του Λονδίνου στις 17:00 ώρα Ελλάδος, τα 4 παλικάρια από το Manchester, ανακοίνωσαν ότι μετά από 15 χρόνια, οι Stone Roses

είναι και πάλι μαζί για να «κατακτήσουν τον κόσμο» όπως είχε πει και νωρίτερα ο Ian Brown.

H επανασύνδεση θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι με αρχή δύο συναυλίες στο Heaton Park του Manchester στις 29 & 30 Ιουνίου για να ακολουθήσει στη συνέχεια παγκόσμια περιοδεία. Εύκολα το reunion του φετινού καλοκαιριού, αναμένουμε να τους δoύμε headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Και το πιο σημαντικό, όπως είπαν οι ίδιοι οι Stone Roses στη συνέντευξη τύπου, είναι ότι το σετ τους θα περιλαμβάνει και νέα τραγούδια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά πόσο θα ηχογραφήσουν και νέο album, ο Ian Brown δήλωσε χαρακτηριστικά «We hope so. But we said that before didn’t we?»

Οι Stone Roses λάνσαραν επίσης και το νέο τους επίσημο website, το οποίο φυσικά περιλαμβάβει όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια των πρώτων δύο reunion show τους.

Ας θυμηθούμε τι σημαίνει Stone Roses

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα