Ο Aaron Eckhart γίνεται …Beach Boy

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο Aaron Eckhart θα υποδυθεί τον αδικοχαμένο Dennis Wilson (1944 – 1983) σε επερχόμενη ταινία – καταγραφή των τελευταίων έξι χρόνων της ζωής του αδελφού των Brian & Carl Wilson

και πρώην μέλους των Beach Boys που θα έχει τον τίτλο The Drummer.

O Dennis Wilson ήταν αρχικά drummer της θρυλικής surf μπάντας  (στην διαρκεια των ετών εμαθε σταδιακά να παίζει κιθάρα και, κυρίως, πλήκτρα) αλλά στην δεκαετία του 70 άρχισε να παίρνει έναν πιο κεντρικό ρόλο τόσο ως frontman με την χαρακτηριστική, γεμάτι γρέζι φωνή του  όσο και ως συνθέτης.

Ως σόλο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το 1977 το αριστουργηματικό Pacific Ocean Blue που γνώρισε επιτυχία  (πουλήσε σχεδόν 300.000 αντίτυπα) και κριτική αποδοχή στην εποχή του αλλά περιέργως είχε μείνει εκτός κυκλοφοριας μέχρι το 2008  οπότε και επανακυκλοφόρησε από τις CBS/Legacy και Sundazed. Προσωπικά σας συστήνω ανεπιφύλακτα -τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν- να το τσεκάρετε ως εξαιρετικό δείγμα 70s καλιφορνέζικης rock/pop μουσικής.

Σε προσωπικό επίπεδο ο Dennis Wilson έζησε μια πολυτάραχη ζωή (μεταξύ άλλων είχε συνδεθεί για ενα διάστημα με φίλια με τον Charles Manson!) γεμάτη τεράστιες καταχρήσεις, αρκετούς γάμους και διαζύγια αλλά και μια σχέση δύο ετών με την Christine McVie των Fleetwood Mac. Η ειρωνεία της τύχης είναι δε πως αν και ήταν ο μόνος Beach Boy που ήξερε πραγματικά να κάνει surf, ο Dennis Wilson πέθανε από πνιγμό στο Los Angeles στα τέλη του 1983.

Η ταινία, όπως προείπαμε, θα εστιάσει στα τελευταία έξι ταραχώδη χρόνια της ζωής του Dennis Wilson (από την κυκλοφορία του Pacific Ocean Blue μέχρι τον θανατό του) και μένει να αποδειχθεί πως ο Aaron Eckhart θα καταφέρει να αποδώσει “στο πανί” τον άστατο χαρακτήρα του Wilson στο The Drummer. Πάντως μια φυσική ομοιότητα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην εικόνα παραπανω (via indiewire) υπάρχει.

Dennis Wilson – ‘Pacific Ocean Blues’ [audio only]

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα