O Greg Dulli για τον Mark Lanegan και το μέλλον των Afghan Whigs!

01:23 4/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Το βράδυ της Τρίτης μιλήσαμε τηλεφωνικά για αρκετή ώρα με τον παλιόφιλο Greg Dulli με αφορμή της εμφάνιση των Afghan Whigs στην Αθήνα, και μας αποκάλυψε πληροφορίες για το μέλλον του συγκροτήματος ενώ μας μίλησε και για τον Mark Lanegan.

Τον επόμενο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη που μας παραχώρησε

ο απολαυστικός όπως πάντα Greg Dulli, όμως προς το παρόν προ-δημοσιεύουμε δύο αποσπάσματα:

Έως και αυτή την στιγμή, σε όσες συνεντεύξεις έχει παραχωρήσει και έχουμε διαβάσει ο Greg Dulli δεν επιβεβαίωνε ότι οι Afghan Whigs έχουν σκοπό να ηχογραφήσουν νέο υλικό ή ότι έχουν μέλλον μετά το reunion tour αυτού του καλοκαιριού. Όμως, στην κουβέντα μας, μας εξέπληξε ευχάριστα!

“Έχουμε ηχογραφήσει ήδη νέο υλικό!  Κάποια νέα τραγούδια που ακούγονται εντελώς Afghan Whigs. Δεν είχαμε σκοπό, όμως μας βγήκαν στην πορεία στις πρόβες που κάναμε. Θα συμπεριλάβουμε σίγουρα δύο νέα τραγούδια στο setlist και βλέπουμε. Δεν είναι ακόμα τόσα πολλά ώστε να μιλάμε για album, αλλά όλα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή. Έχουμε το μυαλό μας ανοικτό, προχωράμε, και βλέπουμε…”

Αργότερα στην κουβέντα που κάναμε, του αναφέραμε ότι ο φίλος του ο Mark Lanegan εμφανίζεται αυτές τις μέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και ζητήσαμε την γνώμη του για το νέο album του Lanegan “Blues Funeral” στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος.

“Τι να πω για το album… Το θεωρώ ίσως το καλύτερο album που έχει κάνει, είτε μόνος του, είτε με άλλους, είτε με τους Screaming Trees. Είναι φαινόμενο. Είναι και το πιο διαφορετικό και ξεχωριστό solo album που έχει ηχογραφήσει ενώ τα τραγούδια του είναι για μένα μερικά από τα καλύτερα που έχει γράψει. Μου θυμίζει σε στιγμές τα albums που έκαναν οι Roxy Music στα ‘70s… Και φυσικά έχει αυτή τη φωνή, που για μένα τον κάνει έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών!”

Όπως είπαμε, το σύνολο της συνέντευξης που μας παραχώρησε ο Greg Dulli θα δημοσιευτεί προσεχώς.

Θυμίζουμε ότι τα τα εισιτήρια για την συναυλία των Afghan Whigs την Τρίτη 29 Μαϊου στο Vox  κοστίζουν 29 Ευρώ και προπωλούνται στο Tickethouse, τα Public και το www.ticketarena.gr
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 33 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα