Miles Kane και James στο Ejekt Festival 2012

14:44 5/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Μετά την ανακοίνωσηγια τα πρώτα δύο ονόματα, τους Kasabian και τις Katzenjammer, ήρθε σήμερα η νέα ενημέρωση για να προστεθούν δύο ακόμα ονόματα.

Το line up της 27ης Ιουνίου συμπληρώνεται σήμερα με δύο ακόμα βρετανικά ονόματα, τους “δικούς μας” ανθρώπους James αλλά και τον σπουδαίο Miles Kane,

ενώ επιβεβαιώθηκε ως χώρος διεξαγωγής  ο ίδιος  εξαιρετικός με πέρσι, η Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, καθώς και οι τιμές των εισιτηρίων.

Για τους James – δεν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε, έχουν έρθει τόσες φορές στα μέρη μας, έχουν το κοινό τους το οποίο και πάλι θα τους τιμήσει…

Εμείς απλά να εκφράσουμε την χαρά μας για την προσθήκη του Miles Kane στο line up. O 26χρονος βρετανός, είτε με το πρώην του συγκρότημα τους The Rascals, είτε με τον Alex Turner των Arctic Monkeys στους The Last Shadow Puppets, είτε solo στο εξαιρετικό του περσινό  album  ”Colour of the Trap“ , μας έχει εντυπωσιάσει.

Το line up της 27ης Ιουνίου για το Ejekt Festival 2012 είναι το εξής – ενώ περιμένουμε ορισμένες ακόμα προσθήκες

KASABIAN

JAMES

MILES KANE

KATZENJAMMER

Τα πρώτα 2000 εισιτήρια κοστίζουν 35 Ευρώ και πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από τις 11 Απριλίου στο και στα Public και Tickethouse.  Τα επόμενα 2000 εισιτήρια θα κοστίζουν 38 Ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 Ευρώ.
Την ημέρα του φεστιβάλ, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του φεστιβάλ προς 45 Ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα