Introducing… Kid Galax

11:03 15/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Το πρώτο “παιδί” της νεοσύστατης εταιρίας Break Even από τη Θεσσαλονίκη, ακούει στο όνομα Kid Galax και το άλμπουμ Lullabites που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα αποτελεί το κοινό τους ντεμπούτο.

Ο Kid Galax, γνωστός και ως Δημήτρης Πολιούδης, συμμετείχε σε διάφορα σχήματα της συμπρωτεύουσας ενώ τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον μόνιμο συνεργάτη του Monsieur Minimal, τόσο στα άλμπουμ όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις, δουλεύοντας παράλληλα πάνω στο πρώτο προσωπικό του άλμπουμ.

Η ολοκλήρωση του

άλμπουμ, το φθινόπωρο του 2011, σηματοδοτεί και την έναρξη της λειτουργίας της Break Even, επιδιώκει τον εμπλουτισμό του ρόστερ της με νέους, φιλόδοξους καλλιτέχνες με στόχο να επεκτείνει τη δράση της στον ευρύτερο τομέα της μουσικής, των εικαστικών και της τυπογραφίας

O Kid Galax θα συμπράξει μουσικά με το… έταιρο Kid της σημερινής ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, τον Kid Flicks, την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Six D.O.G.S., σηματοδοτώντας παράλληλα την πρώτη επίσημη είσοδο της Break Even αλλά και του καλλιτέχνη στο μουσικό γίγνεσθαι της πρωτεύουσας. Η βραδιά που ονομάστηκε, πολύ εύστοχα ομολογουμένως, New Kids on the Block διοργανώνεται από τις δύο “μητέρες” εταιρίες Break Even/Inner Ear και η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ.

Το Lullabites αποτελείται από 10 αγγλόφωνα + 3 ελληνόφωνα tracks και πρόκειται για έναν “καλογυαλισμένο” pop δίσκο, μια γεύση του οποίου μπορείτε να πάρετε παρακάτω και παράλληλα να δείτε τα δύο πρώτα επίσημα βιντεοκλίπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα