Free download μέσα από το καινούργιο album του Sillyboy

01:43 17/7/2012 - Πηγή: Mixtape

Ένα ακόμη τραγούδι μέσα από το επερχόμενο 2ο album του Sillyboy, είναι διαθέσιμο μέσα από το soundcloud του αυτή τη φορά. Έτσι, μετά το All The Records, το 1ο single του album που είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε πίσω στον Μάιο, έρχεται το Supply Chain, ένα ακόμη εξαιρετικό δείγμα μέσα από το Nature of  Things.

Mάλιστα, όπως μαθαίνουμε από το mailing list της Just Gazing Records, την παραγωγή του Nature of Things ανέλαβε ο ίδιος ο Sillyboy με το mastering του δίσκου να γίνεται από τον Stuart Hawkes στο Metropolis Studio του Λονδίνου. Ακόμα,  η κυκλοφορία του album μεταφέρθηκε χρονικά για τις 24 Σεπτεμβρίου με σκοπό να συμπέσει με εκείνες των 12-ιντσων βινυλίων από τους Felizol And The Boy και Actor One μέσα από την Just Gazing φυσικά.

Μέχρι τότε, μπορείτε να ακούσετε τα δυο προαναφερθέντα διαθέσιμα τραγούδια του Nature of Things ενώ αν ψάχνετε και για ένα καλό, ποιοτικό mix για τα επερχόμενα road/boat trips του καλοκαιριού, μπορείτε να σταματήσετε καθώς γι΄αυτό προνόησε ο Δημήτρης Λιλής (ιδιοκτήτης της Just Gazing μαζί με τον Πάνο Λιλή) και το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixtape