Breaking Bad Final Season σε δύο μέρη

12:45 9/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Πρώτα από όλα να δηλώσουμε πως μας φαίνεται ιδιαίτερα στενάχωρο το γεγονός πως μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της. Αλλά αυτό το νέο είναι παλιό και γνωρίζαμε ήδη πως τα επόμενα 16 επεισόδια θα είναι και τα τελευταία της.

Το νέο ενοχλητικό νέο είναι πως ακόμα και αυτή η τελευταία σεζόν Breaking Bad προγραμματίζεται από το τηλεοπτικό δίκτυο AMC να προβληθεί σε δύο μέρη. Πρώτα θα γυριστούν οκτώ

επεισόδια, θα ακολουθήσει ένα διάλειμμα τεσσάρων μηνών και έπειτα θα ολοκληρωθεί η τελευταία αυτή σεζόν με οκτώ ακόμα τα οποία θα προβληθούν του χρόνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωταγωνιστή της Bryan Cranston σε συνέντευξή του στο EW.

H πέμπτη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο ενώ το 9ο επεισόδιο του δεύτερου μέρους της που θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Cranston το περιμένουμε, μαζί με τα επόμενα που θα ολοκληρώσουν το Breaking Bad, κάποτε στις αρχές του 2013.

Παρεμπιπτόντως το υποτιθέμενο σενάριο του πρώτου επεισοδίου της πέμπτης σεζόν που έχει κυκλοφορήσει στο internet δεν είναι αληθινό οπότε όσοι έτυχε να το ανακαλύψετε και να το διαβάσετε μην πιστέψετε πως η συνέχεια θα είναι τόσο ανόητη όσο αυτό το fake επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα