Όταν ακούν οι αγαπημένοι σου YouTubers τη λέξη villains ποιους σκέφτονται και γιατί;

19:24 27/10/2020 - Πηγή: MAD

Χαρακτήρες ταινιών που αγαπάμε να μισούμε!

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on Oct 27, 2020 at 10:00am PDT


Πόσες φορές σε έχει φοβίσει ένας χαρακτήρας; Πόσες φορές ο ίδιος χαρακτήρας, έχει κάτι που τραβάει το βλέμμα σου; Η Cruella De Vil για παράδειγμα που είναι η αγαπημένη villain των 2girls1map, έχει ένα στυλ που σε μαγνητίζει.

Είναι όμως και κάποιοι κακοί τους οποίους όσο μεγαλώνεις, τόσο μπορείς

να καταλάβεις ότι είναι άνθρωποι πληγωμένοι. Ο King Othonas για παράδειγμα, υποστηρίζει πως η Maleficent είναι μια γυναίκα που έχει νιώσει πολύ πόνο και συμπεριφέρεται ως “bitch”, γιατί αυτή είναι η άμυνα της. Άλλος ένας «παρεξηγημένος κακός» είναι ο Joker του 2019 με τον Joaquín Phoenix. Σε αυτή την ταινία, παρουσιάστηκε μια άλλη πλευρά του, η οποία για την Katerina Konstantinidou συνδυάζει πολλά διαφορετικά συναισθήματα ενώ για την Niki Moustaka ήταν η αιτία να αποκτήσει μια διαφορετική άποψη για την έννοια του κακού.

Βέβαια, είναι και κάποιοι villains που όσο και να θες να τους δικαιολογήσεις, δεν μπορείς. Σε αυτούς ανήκουν ο Hannibal Lecter, ο κανίβαλος serial killer που διάλεξε ο Ntelos TV GREECE αλλά και ο Voldemort. Ο Eponimos Alkoolikos δηλώνει ότι είναι ο ultimate κακός και ο μόνος “άνθρωπος” που δεν θα ήθελε να βρεθεί ποτέ απέναντί του! Που είναι ο Harry Potter να τον σώσει;

Το MAD Viral σε μεταφέρει στην πιο spooky Halloween Week. Συντονίσου στην Cosmote TV, θέση 602 και γιόρτασε μαζί μας!

The post Όταν ακούν οι αγαπημένοι σου YouTubers τη λέξη villains ποιους σκέφτονται και γιατί; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα