“Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι” ΜΕΛISSES – Έλενα Παπαρίζου: Το video με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία των Mad Video Music Awards!

13:47 12/9/2020 - Πηγή: MAD

Κατακτώντας μόλις 19 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά performances που πέρασαν ποτέ από τα Mad VMAs! 

Σιγά σιγά και ενώ πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, έρχεται στην μνήμη μας το απόλυτο μουσικό event που κάθε χρόνο μας γεμίζει με συναρπαστικές στιγμές και φαντασμαγορικά acts.

Φυσικά, δεν μιλάμε για κάτι άλλο, πέρα από τον #1 διαχρονικό μουσικό θεσμό, τα Mad

Video Music Awards!

Ανάμεσα στους εκπληκτικούς καλλιτέχνες που έχουν ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, κερδίζοντας εκατομμύρια views στο Youtube, βρίσκονται και οι MΕΛΙSSES.

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on Jun 24, 2020 at 5:52am PDT


Κατακτώντας μόλις 19 εκατομμύρια προβολές στη μουσική πλατφόρμα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά performances στην ιστορία των Mad VMAs, είναι το καυτό ντουέτο τους με την Έλενα Παπαρίζου στο «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι».

Ποιος θα ξεχάσει την συνεργασία των δύο επιτυχημένων καλλιτεχνών, με τον Χρήστο Μάστορα να φορά ένα πολύχρωμο καλοκαιρινό πουκάμισο και την Έλενα Παπαρίζου να χορεύει δίπλα του, με το sexy χρυσό φόρεμά της;

Εκείνη την μουσική βραδιά που έχει χαραχτεί στις μνήμες όλων μας, οι MΕΛΙSSES επιβεβαίωσαν τον τίτλο του κορυφαίου συγκροτήματος, κατακτώντας δύο βραβεία και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι” ΜΕΛISSES – Έλενα Παπαρίζου, Mad Video Music Awards,“ola moiazoun kalokairi” melISSES – elena paparizou, Mad Video Music Awards