Ο Tyga ενώνει τις δυνάμεις του με αλυσίδα ξενοδοχείων και κάνει δώρο διακοπές στους “μαχητές” του COVID-19

13:47 12/9/2020 - Πηγή: MAD

Μία ενέργεια που συνοδεύει το νέο single “Vacation”

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on Jun 22, 2020 at 8:12am PDT

Με αφορμή τη νέα του κυκλοφορία με τίτλο “Vacation” o αγαπημένος rapper λέει το δικό του “Μεγάλο Ευχαριστώ” στους “μαχητές” της πρώτης γραμμής κατά του

COVID-19. Ο υποψήφιος για βραβείο Grammy και πολυπλατινένιος, καλλιτέχνης αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με το Karisma Hotels & Resorts για να δωρίσει δέκα πακέτα διακοπών, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο Azul Beach ResortRiviera Cancun σε όσους πέρασαν τους τελευταίους 6 μήνες να πολεμάνε για τον κόσμο μας είτε για την αντιμετώπιση της Παγκόσμιας Πανδημίας είτε κατά της ανισότητας.

“Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν τους τελευταίους 6 μήνες,” είπε ο Tyga. “Δουλεύουν πιο σκληρά από ποτέ χωρίς κανένα διάλειμμα. Έτσι, αποφάσισα να τους βοηθήσω και αυτό κάνουμε με το Karisma. Αυτή την στιγμή, όλοι δικαιούνται διακοπές για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, να είναι υγιείς και να χαλαρώσουν. Ελπίζω να μπορούμε να το γιορτάσουμε και όλοι μαζί σύντομα. Για την ώρα, να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω.”

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης δώρισε προσωπικά $50,000 σε σημαντικούς σκοπούς, δίνοντας $25,000 στο National Bail OutFund και $25,000 στο AWARE-LA.

Με την ενέργειά του, το “Vacation” μας γεμίζει λιακάδα και επιτρέπει ακόμα και σε αυτούς που είναι στο σπίτι να δραπετεύσουν για λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tyga, “μαχητές”, COVID-19,Tyga, “machites”, COVID-19