Ο Justin Bieber έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση!

13:47 12/9/2020 - Πηγή: MAD

Το tweet που προκάλεσε αναστάτωση και η νομική δράση που θα αναλάβει.

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on Jun 22, 2020 at 5:46am PDT

Ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε το βράδυ του Σαββάτου αντιμέτωπος με τους ισχυρισμούς μιας γυναίκας με το όνομα “Danielle” σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση, το 2014. Η γυναίκα, η οποία έκανε tweet από έναν ανώνυμο λογαριασμό που αφαιρέθηκε από το Twitter λίγο αφότου ο Bieber σχολίασε δημοσίως την κατάσταση, ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη σε ένα ξενοδοχείο στο Ώστιν του Τέξας, στις 9 Μαρτίου 2014. “Δεν ασχολούμαι κανονικά με τέτοια πράγματα, οι φήμες είναι φήμες, αλλά η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που δεν το παίρνω ελαφρά”, έγραψε ο ίδιος την Κυριακή.

“Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτήν την ιστορία. Σύντομα θα δείξω ότι δεν ήμουν ποτέ παρών σε αυτήν την τοποθεσία “, δήλωσε ο Bieber. “Όπως είπε στην ιστορία της, εμφανίστηκα στο Surprise SXSW Show στο Ώστιν και βγήκα στη σκηνή με την τότε βοηθό μου και τραγούδησα μερικά τραγούδια. Αυτό που δεν γνώριζε αυτό το άτομο ήταν ότι παρακολούθησα αυτήν την παράσταση με την τότε κοπέλα μου Selena Gomez. ”

Ο Bieber δημοσίευσε άρθρα, φωτογραφίες και screenshots των email και των αποδείξεων κατάθεσης, από την εν λόγω χρονική περίοδο ενώ δήλωσε πως θα συνεργαστεί με το Τwitter και τις αρχές για να αναλάβει νομική δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Justin Bieber,