«Το διαζύγιο ήταν ισοπεδωτικό»

16:23 17/4/2012 - Πηγή: Myself

H Scarlett Johansson φωτογραφήθηκε από τον Μάριο Τεστίνο για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue και στη συνέντευξή της μίλησε τόσο για τον γάμο της με τον Ryan Reynolds όσο και για τις προσωπικές της φωτογραφίες που «έκλεψαν» από το κινητό της. 

«Πάντα κρατούσαμε την ιστορία μας ιδιωτική, το πώς γνωριστήκαμε, το γάμο μας, τα πάντα. Ήταν για εμάς.

Το να ερωτεύεσαι και να παντρεύεσαι και να κάνεις αυτή τη δέσμευση… Νομίζω ότι είναι ωραίο να ξέρεις πως είσαι ικανός να αγαπήσεις κάποιον με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι είναι μία σπάνια ευκαιρία.» δηλώνει η 27χρονη ηθοποιός. 

Αναφερόμενη στο διαζύγιό της η Scarlett Johansson αποκαλύπτει μια αρκετά ευαίσθητη πλευρά της: «Τα διαζύγιο ήταν ισοπεδωτικό. Σε ρίχνει πραγματικά. Νομίζεις πως η ζωή σου θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο δρόμο και μετά για διάφορους λόγους ή οτιδήποτε δεν εξελίσσεται έτσι. Είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα πέρναγα και δεν υπάρχει τρόπος να καθοδηγηθείς μέσα σε αυτό. Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει τη σωστή απάντηση.»

Μιλώντας για τις γυμνές φωτογραφίες της που εκλάπησαν από το τηλέφωνό της η Scarlett Johansson λέει: «Κάποιος έκλεψε κάτι από εμένα… Είναι άρρωστο. Δεν θέλω άνθρωποι σαν κι αυτόν να τη γλιτώνουν. Όταν βγήκαν όλες αυτές οι φωτογραφίες ήταν λογικό να βγαίνω έξω για φαγητό και να σκέφτομαι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δει το … Δεν μπορείς να μην το σκεφτείς αυτό. Ακόμα και ας μην τις έχουν δει, γίνεσαι παρανοϊκός». 

 

 

Scarlett Johanssonαμερικανική Vogueδηλώσεις διασήμωνRyan ReynoldsΤη Scarlett Johansson φιλοξενεί στο εξώφυλλό της για το Μάιο η αμερικανική Vogue.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoScarlett Johansson
Keywords
Τυχαία Θέματα