«Αν μου ζητούσαν να παίξω στην Επίδαυρο, θα έλεγα όχι!»

11:53 16/4/2012 - Πηγή: Myself

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε όλοι ότι πρόκειται να γίνει μία νέα κινηματογραφική παραγωγή με θέμα τους Θεούς του Ολύμπου και ό, τι σε αυτή πρόκειται να συμμετάσχει η Μαρία Κορινθίου υποδυόμενη τη θεά Αφροδίτη. Μιλώντας για αυτό το νέο εγχείρημα η ηθοποιός αναφέρει: «Το θέμα έχει να κάνει με τους Θεούς του Ολύμπου, αλλά θα έχει μέσα και Γοργόνες και Κύκλωπες. Θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, η Ελένη Φιλίνη και πολλοί ακόμα ηθοποιοί, συνολικά 120. Θα είναι μια τεράστια παραγωγή.»

Μιλώντας

για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς λέει: «Οι επιθέσεις με δυνάμωσαν, με πείσμωσαν και με έκαναν να δουλέψω περισσότερο. Σαφώς και με πείραξαν κάποια πράγματα. Δεν είμαι και αναίσθητη.»

Απαντώντας σε ερώτηση για την Επίδαυρο η Μαρία Κορινθίου αναφέρεται στη σημασία του συγκεκριμένου θεάτρου για εκείνη: «Για μένα, η λέξη Επίδαυρος είναι ιερή. Αυτή τη στιγμή να μου έλεγαν να πάω να παίξω, δεν θα το έκανα, θα έλεγα «όχι». Πρέπει να σέβεσαι το χώρο. Έχω αυτοπεποίθηση, αλλά έχω και επίγνωση. Αν ήξερα ότι θα δούλευα το έργο ένα χρόνο, τότε μόνο θα πήγαινα.»

Όσον αφορά στο εάν εκμεταλλεύεται τη σέξι εικόνα της η Μαρία Κορινθίου το αποδέχεται: «Είμαι σε μια ηλικία που είμαι ενζενί. Δουλεύω σε ένα χώρο που, καλώς η κακώς, το ζητάει. Ηθοποιός δεν σημαίνει εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό ένας ηθοποιός να έχει και την εμφάνιση. Καθένας με τα όπλα του.»

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» που κυκλοφορεί

Μαρία Κορινθίουδηλώσεις διασήμωνΗ Μαρία Κορινθίου είναι άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyΜαρία ΚορινθίουyesnoΜαρία Κορινθίου
Keywords
Τυχαία Θέματα