«Έχω κατάθλιψη… παίρνω αντικαταθλιπτικά»

15:28 17/4/2012 - Πηγή: Myself

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό Mou» ο οποίος μίλησε για τη νέα του δραστηριότητα αλλά για το πόσο τον έχει καταβάλει ψυχολογικά. 

«Ξεκινώντας αυτό που κάνω μου άρεσε πολύ, και μου αρέσει ακόμα όμως έχω πέσει σε κατάθλιψη… παίρνω αντικαταθλιπτικά. Εκατοντάδες άνθρωποι είναι άνεργοι και έρχονται και σε παρακαλάνε για μία δουλειά. Είναι

δύσκολη η διαχείριση της δυστυχίας των ανθρώπων» αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο δήμαρχος και ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης πως μπορεί κάποια στιγμή να του λείψει το θέατρο και δεν αποκλείει κάποια στιγμή να επιστρέψει σε αυτό ανεβάζοντας κάποια παράσταση στο θέατρο της Λαμίας. 

Απαντώντας σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά για την συντροφικότητα και για το εάν του λείπει είπε: «Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτώ ούτε να αποκτήσω δεύτερο παιδί.» ενώ για την κόρη του υποστήριξε πως της έχει μεγάλη αγάπη δεν είναι όμως χαζομπαμπάς.» Συνεχίζοντας την αναφορά στην κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Τα παιδιά έχουν αρχίσει και μπαίνουνε στο πρόβλημα. Προσπαθώ να την βγάζω εκτός.» Μίλησε όμως και για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου λέγοντας: «Με την Μαρία έχουμε μία λατρεμένη σχέση, είμαστε κάτι παραπάνω από αδέλφια.»

Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Νομίζω πως δεν έχω ερωτευτεί πολύ. Έχω μετανιώσει για πολλά όχι όμως για κάτι μεγάλο.» Ο δήμαρχος και ηθοποιός μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του και έκλεισε επιλέγοντας ανάμεσα σε υποκριτική και «δημαρχιλίκι»: «Με γεμίζει το “δημαρχιλίκι”.» 

Απόστολος Γκλέτσοςδηλώσεις διασήμωνΜαρία-Ελένη ΛυκουρέζουΠρωινό mouΟ Απόστολος Γκλέτσος καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον «λύγισε».CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΑπόστολος Γκλέτσος
Keywords
Τυχαία Θέματα