Θέλω να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου»

13:58 2/4/2012 - Πηγή: Myself

 

Η Ελληνοαμερικανίδα Maria Menounos μίλησε στην εφημερίδα ReaLife για την αγάπη που έχει στη Ελλάδα και αποκάλυψε την επιθυμία της ο γάμος της να γίνει στο χωριό του πατέρα της στην Αρκαδία: «Είμαι περήφανη για τη χώρα μου και θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, αλλά όχι ακόμα. Ίσως να το σκεφτώ σοβαρά όταν σταματήσω τη δουλειά μου. Θα ήθελα να επιστρέψω στο χωριό και να τρώω σπανακοπιτάκια.. Θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου, στο Άκοβο Αρκαδίας!

Αν φτάσει εκείνη η στιγμή θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά» Όσο για τον αγαπημένο της σύντροφο και τη δημιουργία οικογένειας υποστήριξε: «Με τον σύντροφό μου είμαστε πολύ καλά έτσι όπως είμαστε… νιώθουμε ευτυχισμένοι και περνάμε υπέροχα μαζί. Μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας και όλα κυλούν πολύ όμορφα μεταξύ μας. Θέλω να κάνω οικογένεια! Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας, αλλά προς το παρόν η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Οι χρόνοι μου είναι αρκετά πιεσμένοι και το παιδί απαιτεί πολύ χρόνο.»

 

 

Maria MenounosΜαρία Μενούνοςδηλώσεις διασήμωνReaLifeΗ Maria Menounos, αν και είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής, μίλησε στην ReaLife για τον γάμο που ονειρεύεται να κάνει στο χωριό του πατέρα της. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnoyesΜαρία Μενούνος
Keywords
Τυχαία Θέματα