«Θα ήθελα να αλλάξω το στιλ του Ψινάκη»

00:37 17/12/2011 - Πηγή: Myself

 

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό Hair stylist φέτος ανεβαίνει και στο θεατρικό σανίδι λαμβάνοντας μέρος στην παράσταση «Απελπισμένοι». Ο Τρύφωνας Σαμαράς με αφορμή τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο περιοδικό «7ΜΕΡΕΣTV-ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ» για το νέο του εγχείρημα, το FAB 5

αλλά και το παιδικό του όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

«Είναι η πρώτη φορά που θα περάσω τα Χριστούγεννα στο θέατρο και το θέλω πολύ καθώς ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω στο σανίδι.» δηλώνει ο hair stylist για το νέο του εγχείρημα και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν σπούδασε τη συγκεκριμένη τέχνη: «Η μαμά μου με πίεζε να γίνω κομμωτής γιατί έλεγε ότι οι ηθοποιοί δεν βγάζουν χρήματα.».

Η μεγαλύτερη δυσκολία του ρόλου του ήταν ο μονόλογος και δήλωσε για αυτό: «Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι ο μονόλογος θα ήταν τόσο δύσκολο θέμα. Μην ξεχνάτε ότι είμαι και άπειρος. Όταν βέβαια βρίσκομαι πάνω στην σκηνή μαζί με την κυρία Τσακίρη, η οποία είναι η θεατρική μαμά μου, αισθάνομαι πιο άνετα.»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς υποδύεται ένα νέο που είναι γκέι και πάει στην Αμερική για να ζήσει τον έρωτά του. Όταν βρίσκεται ξαφνικά σε ένα ερημικό νησί στη μέση της ζούγκλας, αποκαλύπτει στη μητέρα του τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν οι ηθοποιοί του θιάσου αναφέρει: «Με υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη και πρόκειται για ηθοποιούς με πολύ μεγάλη πείρα στο θέατρο, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Βίλμα Τσακίρη, η Νικολέττα Καρρά, η Ελένη Καρακάση κ.ά. Μου αρέσει πολύ που παίζω στο θέατρο, και το κάνω με τρομερή επαγγελματική συνέπεια, αλλά όχι για τα χρήματα.»

Πολλά είναι εκείνα που έχουν ακουστεί για το FAB5 ο hair stylist όμως αναφέρει πως κάνει κάτι που του αρέσει πολύ και περνάει πολύ καλά ενώ απαντώντας σε ποιον θα ήθελε να αλλάξει το στιλ απαντάει γελώντας στον «Ηλία Ψινάκη».

 

 

Τρύφωνας ΣαμαράςΑπελπισμένοιFab5Ο Τρύφωνας Σαμαράς δοκιμάζει τις δυνατότητές του στην Υποκριτική και γίνεται ένας «Απελπισμένος».CelebrityyesnoyesnoΤρύφωνας Σαμαράς
Keywords
Τυχαία Θέματα